PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bogdan Niewinowski

Bogdan Niewinowski
URODZONY: 15 sierpień 1923, Łódź
ZMARŁ: 03 marzec 1996 w wieku 72 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (13)
1989
Sceny nocne
1984
Bez końca
(nie występuje w napisach)
1981
Przypadek
ojciec Witka; nie występuje w czołówce
1972
Teraz i w każdą godzinę
lekarz
1971
Za ścianą
lekarz pogotowia
1968
Mistrz Tańca (TV)
lokaj
1968
Człowiek z M-3
taksówkarz
1967
Westerplatte
porucznik Pająk
1961
Historia żółtej ciżemki
Stanko
1955
Sprawa pilota Maresza
Cygan
1953
Sprawa do załatwienia
Stefan Wiśniewski
1951
Pierwsze dni
porucznik Marciniak
1950
Pierwszy start
Jurek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll