PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Piesiewicz

Krzysztof Piesiewicz
URODZONY: 25 październik 1945, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (20)
2006
Nadzieja
Scenariusz
2005
Piekło
Scenariusz
2002
Niebo
Scenariusz
2001
Cisza
Scenariusz
1994
Trzy kolory: Czerwony
Scenariusz
1993
Trzy kolory: Biały
Scenariusz
1993
Trzy kolory: Niebieski
Scenariusz
1991
Podwójne życie Weroniki
Scenariusz
1988
Dekalog V (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog VIII (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog III (TV)
Scenariusz
1988
Krótki film o miłości
Scenariusz
1988
Dekalog X (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog VII (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog II (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog VI (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog IX (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog IV (TV)
Scenariusz
1988
Dekalog I (TV)
Scenariusz
1984
Bez końca
Scenariusz
 AKTOR (1)
1993
Krzysztof Kieślowski. "Trzy kolory"
(bohater filmu)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll