PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Tyszkiewicz

Krzysztof Tyszkiewicz
URODZONY: 05 wrzesień 1946, Wrocław
ZMARŁ: 19 czerwiec 2005 w wieku 58 lat,
Filmografia
 SCENOGRAFIA (12)
1998
Ze snu sen
Scenografia
1998
Ze snu sen
Kostiumy
1995
Drzewa
Scenografia
1989
Idź
Scenografia
1988
Prekursor
Scenografia
1987
Na srebrnym globie
Kostiumy
1983
Fort 13
Scenografia
1983
Fort XIII
Scenografia
1983
Na krawędzi nocy (TV)
Kostiumy
1983
Fort 13
Kostiumy
1978
Bestia
Współpraca scenograficzna
1975
Dulscy
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll