PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Janczak

Krzysztof Janczak
URODZONY: 01 maj 1983, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (16)
2014
Trashhh!
Muzyka
2013
Kumple
Muzyka
2011
Śladami Marii Skłodowskiej-Curie
Muzyka
2010
Pod światło
Muzyka
2009
Roznosiciele radości
Kompozytor
2008
Supremax
Muzyka
2008
Polska nowela filmowa
Muzyka
2007
Tego dnia
Muzyka
2006
Sahar
Muzyka
2006
Tęcza. Bendedykt XVI w Polsce
Muzyka
2006
Świt
Muzyka
2005
Będziesz tylko moja
Muzyka
2004
Zima
Muzyka
2004
Ostatnie wyjście
Muzyka
2004
Zbliżenia
Muzyka
2004
Samotnik
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll