PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Janowski

Ryszard Janowski
URODZONY: 23 luty 1941, Warszawa
ZMARŁ: 22 listopad 2008 w wieku 67 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (50)
2006
Parafia księdza kustosza
Zdjęcia
2004
Ordynat na własnym
Zdjęcia
2003
Czarna dziura, czarna góra i siłaczka
Zdjęcia
2003
Wyspa Getto
Zdjęcia
2000
Sztuka uwodzenia
Zdjęcia
1993
Wzgórza Lewińskie
Zdjęcia
1993
Wielkie Xięstwo
Zdjęcia
1992
"Akcja Wisła"
Zdjęcia
1990
Rozmowy o miłości
Zdjęcia
1990
Rozmowy o miłości
Operator kamery
1990
Umieranie rzeki
Zdjęcia
1990
Szlak generała - Klemens Rudnicki
Zdjęcia
1990
Senior
Zdjęcia
1989
Ostatni Leginiści
Zdjęcia
1989
Qui vivra verra... kto przeżyje zobaczy
Zdjęcia
1988
Logika rzeczywistości
Zdjęcia
1988
Spadek
Zdjęcia
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
Zdjęcia
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
Operator kamery
1987
Dorastanie
Zdjęcia
1987
Dorastanie
Operator kamery
1986
Lucyna
Zdjęcia
1986
Francis Bacon
Zdjęcia
1986
Pro Patria
Zdjęcia
1986
Zamek króla i narodu
Zdjęcia
1986
Miejsce, które przestało mówić
Zdjęcia
1985
Pewnego letniego dnia... (TV)
Zdjęcia
1985
Bariery
Zdjęcia
1985
Bariery
Operator kamery
1985
Lustro
Zdjęcia
1985
Anna
Zdjęcia
1984
Człowieczeństwo
Zdjęcia
1984
Intergrafia 84
Zdjęcia
1984
Kochankowie z Dębna
Zdjęcia
1984
Manhattan Wiśniewskiego
Zdjęcia
1984
Wyznanie
Zdjęcia
1982
63 dni powstania – Warszawa walczy
Zdjęcia
1981
Triumfator
Zdjęcia
1981
"My. szeregowi członkowie partii..."
Zdjęcia
1980
Duet Chick Corea - Gary Burton
Zdjęcia
1979
Racławice. 1794
Zdjęcia
1978
Na skraju drogi
Zdjęcia
1978
Popłyń do Turku
Zdjęcia
1978
Tarnowskie góry
Zdjęcia
1978
Samosierra. 1808
Zdjęcia
1978
Bal maskowy
Zdjęcia
1977
Kontrapunkt w Synkopach
Zdjęcia
1976
Bariera
Zdjęcia
1974
W górę...
Zdjęcia
1973
Lotny finisz
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll