PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Marek Skrobecki
URODZONY: 18 wrzesień 1951, Kalisz
Filmografia
 SCENARIUSZ (17)
2015
Somnium
Opieka artystyczna
2015
Kto tam?
Opieka artystyczna
2014
Komedia
Opieka artystyczna
2014
Za Edgara
Opieka pedagogiczna
2013
Jak zmniejszenie populacji chrzęszczyka złocistego wpływa na życie miłosne Pani Krystyny
Opieka artystyczna
2012
Skrzydła 3D
Opieka artystyczna
2012
Ponowne narodziny
Opieka artystyczna
2012
Bajkowe kroniki kucharskie
Opieka pedagogiczna
2010
Danny Boy
Scenariusz
2010
Drżące trąby
Opieka pedagogiczna
2009
Summertime
Opieka pedagogiczna
2007
American Dream
Opieka pedagogiczna
2006
Czarownica Magdalena
Opieka pedagogiczna
1992
Dim.
Scenariusz
1989
Tort urodzinowy
Scenariusz
1988
Epizod
Scenariusz
Historia człowieka, który miał za długie nogi
Opieka artystyczna
 PION REŻYSERSKI (12)
2011
Reżyser
2011
Zaczarowany fortepian
Reżyser
2010
Danny Boy
Reżyser
2008
Parauszek
Reżyser
2008
Treser żuków
Reżyser
2006
Piotruś i wilk
I Asystent reżysera, II Reżyser
2005
Ichthys
Reżyser
2005
Ichtys
Reżyser
1998
Marchenbilder
Reżyser
1992
Dim.
Reżyser
1989
Tort urodzinowy
Reżyser
1988
Epizod
Reżyser
 SCENOGRAFIA (6)
2012
Gabriel
II Scenograf
2011
Zaczarowany fortepian
Scenografia
2006
Piotruś i wilk
Scenografia
2005
Ichtys
Scenografia
2000
Bajland
Scenografia
1992
Dim.
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll