PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józef Skrzek

Józef Skrzek
URODZONY: 02 lipiec 1948, Siemianowice Śląskie
Filmografia
 MUZYKA (21)
2013
Onirica - Psie pole
Muzyka
2013
Bella Mia
Muzyka
2010
Młyn i krzyż
Muzyka
2006
DiVinities
Muzyka
2006
Szklane usta
Muzyka
2003
Ogród rozkoszy ziemskich
Kompozytor
2001
Angelus
Kompozytor
2000
Bajland
Muzyka
1997
Pokój Saren (TV)
Muzyka
1996
Ludzie z martwych pól
Muzyka
1985
Epizod Berlin West
Muzyka
1985
Gdybyś przyszedł pod tę ścianę
Muzyka
1984
Czas dojrzewania
Muzyka
1981
Wojna światów - następne stulecie
Muzyka
1980
Warszawo Warszawo
Muzyka
1979
Golem
Muzyka
1978
Czeka na nas świat
Muzyka
1977
Pani Bovary to ja
Muzyka
1976
Ołowica
Muzyka
1975
Narodziny
Muzyka
1967
Ręce do góry
Muzyka
 AKTOR (2)
1981
Wojna światów - następne stulecie
lider zespołu "The Instant Glue"
1979
Golem
muzyk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll