PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maciej Robakiewicz

Maciej Robakiewicz
URODZONY: 18 czerwiec 1959, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (17)
2014
Obce ciało
Ksiądz
2005
Droga Molly
Szymon
2004
Aryjska para
Mężczyzna
2000
Koniec świata u Nowaków
prowadzący
1997
Cudze szczęście
Paweł Kowalski)
1996
Opowieści weekendowe - Urok wszeteczny
Karol
1993
Pajęczarki
były mąż Magdy
1991
Siódme piekło
gwałciciel
1991
Kroll
Meles
1991
Halo, jestem tutaj!
1990
Prominent
sekretarz Słowaka
1988
Męskie sprawy
Maks
1988
Grande Educator (Ignacy Domeyko)
1988
Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest
Staś
1988
Schodami w górę, schodami w dół...
Karol
1985
Tajemnice Wiklinowej Zatoki
Serafin (głos)
1979
Drogi pośród nocy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll