PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Ostoja-Zagórski

Zbigniew Ostoja-Zagórski
URODZONY: 10 lipiec 1927, Czortków
ZMARŁ: 04 listopad 1993 w wieku 66 lat, ()
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (10)
1983
Dzień kolibra
Scenografia
1980
Panienki (TV)
Scenografia
1980
Olimpiada 40
Scenografia
1979
Po drodze
Dekorator wnętrz
1977
Indeks. Życie i twórczość Józefa M.
Dekorator wnętrz
1976
Zanim nadejdzie dzień
Dekorator wnętrz
1975
Grzech Antoniego Grudy
Dekorator wnętrz
1974
Awans
Dekorator wnętrz
1974
Nie ma mocnych
Dekorator wnętrz
1973
Opętanie
Dekorator wnętrz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll