PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Eugeniusz Robaczewski

Eugeniusz Robaczewski
URODZONY: 17 marzec 1931, Łuck
ZMARŁ: 01 listopad 2003 w wieku 72 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (6)
1997
Herkules
(polski dubbing)
1995
Deborah
Hofsztajn
1986
Porwanie w Tiutiurlistanie
Hrabia Majonez (głos)
1975
Obrazki z życia
Ojciec Bożeny (nowela "Dziewczyna i Akwarius") (nie występuje w napisach)
1974
Awans
Kowal
1974
Chleba naszego powszedniego
robotnik
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll