PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Irena Netto

Irena Netto
URODZONA: 19 październik 1899, Dąbrowa Górnicza
ZMARŁA: 13 marzec 1992 w wieku 92 lat, Skolimów (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (16)
1966
Ktokolwiek wie...
Gierczycha
1965
Niekochana
Marianna, służąca w majątku
1965
Sobótki
jego matka
1961
Samson
matka Jakuba
1961
Rozstanie
Wiktoria
1960
Szklana góra
doktor Dobracka
1960
Ostrożnie Yeti
kobieta w budce z piwem; nie występuje w napisach
1960
Ostrożnie, Yeti!
kobieta w budce z piwem
1959
Kamienne niebo
1959
Rancho Texas
1959
Wspólny pokój
Stukonisowa
1958
Pożegnania
właścicielka pensjonatu
1958
Wolne miasto
Pająkowa
1957
Pętla
Barmanka w kawiarni
1955
Opowieść atlantycka
ciotka Blachier
1953
Autobus odjeżdża 6:20
matka Wiktora
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll