PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Feliks Średnicki

Feliks Średnicki
URODZONY: 13 kwiecień 1920
ZMARŁ: 13 luty 1989 w wieku 68 lat, (Polska)
Filmografia
 ZDJĘCIA (4)
1955
Irena do domu
Zdjęcia
1955
Sprawa pilota Maresza
Zdjęcia
1953
Gdańska opowieść
Zdjęcia
1953
Autobus odjeżdża 6:20
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
1970
Rysujemy mapę Polski
Reżyser
1948
Stalowe serca
Asystent reżysera
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll