PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mateusz Pospieszalski

Mateusz Pospieszalski
URODZONY: 06 październik 1965, Częstochowa
Filmografia
 MUZYKA (19)
2013
Mój biegun
Kompozytor
2012
Nad życie
Muzyka
2009
Wieluń. Polska Guernika
Muzyka
2006
Co słonko widziało
Muzyka
2000
Sezon na leszcza
Muzyka
1999
Przytul mnie, mamo
Muzyka
1997
Brat Cyprian
Muzyka
1997
Brat i Cyprian
Muzyka
1997
Farba
Muzyka
1996
O smoku
Muzyka
1996
Fabryka bajek
Muzyka
1996
Bajka o rybaku i rybce
Muzyka
1996
Diabelskie skrzypce
Muzyka
1996
Bajka o wilkach i człowieku
Muzyka
1996
Wilcek
Muzyka
1996
Bajka o Panu Twardowskim
Muzyka
1994
Gorący czwartek (TV)
Muzyka
1993
Balanga
Muzyka
1993
Trąba powietrzna
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll