PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Mróz

Ryszard Mróz
URODZONY: 31 marzec 1951, Pruszków
Filmografia
 AKTOR (23)
2017
Zerwany kłos
Wieśniak
2014
Sąsiady
Sąsiad
2013
Papusza
Naczelnik
2006
Plac Zbawiciela
Administrator na budowie
2004
Mój Nikifor
Urzędnik
2002
Oczywiście, że miłość
1991
Trzy dni bez wyroku
redaktor tv
1990
Ucieczka z kina "Wolność"
1990
Pogrzeb kartofla
sołtys
1990
Leśmian
Emil Zegadłowicz
1989
300 mil do nieba
prokurator
1989
Stworzenie
1989
Wiatraki z Ranley
Pilot
1988
Amerykanka
1988
Nowy Jork - czwarta rano
Krzysiek
1988
Pomoc zimowa
SA-man
1987
Kingsajz
lekarz pogotowia
1987
Opowieść Harleya
komendant MO
1987
Pusta klatka
1986
Pokój dziecinny
1985
Anna
1984
Vabank II, czyli riposta
pilot
1978
Fragment większej całości
 INNE (2)
1993
Daremna misja. Opowieść Jana Karskiego-Kozielewskiego
Lektor
1982
Wierna
Lektor
 SCENARIUSZ (1)
1988
Nowy Jork - czwarta rano
Autor dialogów
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll