PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Elżbieta Okupska

Elżbieta Okupska
URODZONA: 1953, Koszalin
Filmografia
 AKTORKA (15)
2018
Relax
Róża
2013
Papusza
tęga chłopka
2013
Onirica - Psie pole
ciotka Xenia
2013
Zabicie ciotki
Sąsiadka
2013
Serca dwa
sprzątaczka
2012
Od pełni do pełni
Cyganka
2011
Z daleka widok jest piękny
Matka
2009
Piksele
Kobieta Zniczowa
2007
Benek
Kasjerka
2006
Czeka na nas świat
Barbara
2005
Jestem
Kucharka
2003
Biała sukienka
Kowalowa
2001
Człowiek magnes
2001
Angelus
Jadźka
1999
Wojaczek
Hornacka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll