PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Radosław Ładczuk

Radosław Ładczuk
URODZONY: 02 czerwiec 1976, Szczecin
Filmografia
 ZDJĘCIA (44)
2018
Dzień czekolady
Zdjęcia
2015
Aktorka
Zdjęcia
2015
K2 Dotknąć nieba
Zdjęcia
2015
K2. Dotknąć nieba
Zdjęcia
2015
Żyć nie umierać
Zdjęcia
2015
Bangistan
Operator kamery
2014
Między nami dobrze jest
Zdjęcia
2014
Razem
Zdjęcia
2014
Miasto 44
Zdjęcia
2014
Między nami dobrze jest
Operator kamery
2014
Miasto 44
Operator kamery
2013
The Babadook
Zdjęcia
2013
Gry
Zdjęcia
2013
Gry
Zdjęcia
2012
Dzień kobiet
Zdjęcia
2012
Jesteś Bogiem
Zdjęcia
2011
Sala samobójców
Zdjęcia
2010
Bye, Bye Dublin!
Zdjęcia
2010
Koniec Rosji
Zdjęcia
2010
Kret
Operator kamery
2009
Na północ od Kalabrii
Zdjęcia
2009
Otchłań
Zdjęcia
2009
Nowa
Zdjęcia
2009
Nowa
Operator kamery
2008
Luksus
Zdjęcia
2008
Jeszcze nie wieczór
Operator kamery
2008
Luksus
Operator kamery
2007
Falstart
Zdjęcia
2007
Katia
Zdjęcia
2006
Piosenka i życie
Zdjęcia
2006
Dudi
Zdjęcia
2006
Jak to się robi
Zdjęcia
2006
Plac Zbawiciela
Fotosista
2005
Oda do radości
Zdjęcia
2005
Syberyjski przewodnik
Zdjęcia
2005
Antykwariat
Zdjęcia
2005
Artykuł 567
Zdjęcia
2004
Reguły gry
Zdjęcia
2004
Dalej
Zdjęcia
2004
Kiedy będziesz
Zdjęcia
2004
Po cud
Zdjęcia
2003
Cisza. Sześć ćwiczeń dokumentalnych
Zdjęcia
2002
Czekając na miłość
Zdjęcia
2002
Błogo
Zdjęcia
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (dyplom w 2010 r). Zdobył wiele prestiżowych nagród w kategorii Najlepsze zdjęcia min. za film "Sala samobójców", "Melodramat" i "Upał". W 2013 roku nominowany do Polskiej Nagrody Filmowej za najlepsze zdjęcia do filmu "Jesteś Bogiem". Członek Europejskiej Akademii Filmowej (EFA).
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll