PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Barbara Kurzaj

Barbara Kurzaj
URODZONA: 26 grudzień 1975, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (26)
2019
Boże Ciało
2018
Dzień czekolady
mama Dawida
2018
Zabawa zabawa
2016
3 x miłość
2015
Moje córki krowy
Lekarka Iza Kwiecień
2015
Czerwony pająk
Prostytutka
2015
Test
Dyrektorka instytutu
2015
Toast
Kasia
2014
Kebab i Horoskop
kasjerka
2011
Ki
Iwo
2010
Śniadanie do łóżka
Szefowa sesji zdjęciowej
2010
Milczenie jest złotem
Marysia
2010
Domino
Kasia
2009
Wichry Kołymy
Kryminalistka
2006
Strajk
Elwira, żona Mateusza
2005
Oda do radości
Danka
2004
W dół kolorowym wzgórzem
Zośka
2004
Ono
koleżanka Ewy
2004
Ślub
Maria
2002
Wolny przejazd
Natasza
2001
Inferno
Anka
2001
Pierwszy krok w chmurach
2001
Tego lata
2000
Enduro Bojz
Ewa
2000
Sajgon
1999
Rozkosze niedzielne
 PION REŻYSERSKI (1)
2010
Maraton tańca
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll