PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Madeja

Tadeusz Madeja
URODZONY: 17 luty 1936, Lubliniec
Filmografia
 AKTOR (15)
2007
Zamach
Stary
2007
Hania
sprzedawca w sklepie fotograficznym
2005
Barbórka
Ojciec Basi
1986
Wcześnie urodzony
taksówkarz
1984
Ultimatum
Owadnik
1983
Złe dobrego początki...
Konopko
1981
"Anna" i wampir
pułkownik; nie występuje w czołówce
1979
Ucieczka
mężczyzna
1978
Pejzaż horyzontalny
Kołecki
1977
Poza układem
porucznik Mielczarek
1976
Ptaki, ptakom...
Sobek
1976
Ptaki ptakom
Sobek
1969
Sól ziemi czarnej
Wiktor
1964
Koniec naszego świata
Bolek
1964
Banda
Staszek Magiera
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll