PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Lubczyński

Tadeusz  Lubczyński
URODZONY: 11 marzec 1925
ZMARŁ: 16 luty 2009 w wieku 83 lat, (Polska)
Filmografia
 PRODUKCJA (46)
1983
Werter
Kierownik produkcji
1980
Skasowane drzwi
Kierownik produkcji
1980
Palacz zwłok
Kierownik produkcji
1977
Legnica
Kierownik produkcji
1976
Leśniczówka Gałczyńskiego
Kierownik produkcji
1976
Kolarz
Kierownik produkcji
1976
Łódzka impresja
Kierownik produkcji
1975
Nie dramatyzujmy
Kierownik produkcji
1975
Przypowieść
Kierownik produkcji
1975
Bomba
Kierownik produkcji
1975
Oni
Kierownik produkcji
1975
Wesele
Kierownik produkcji
1974
Godziny wieczorne
Kierownik produkcji
1974
Homeostaza
Kierownik produkcji
1973
Zlot młodych przodowników pracy i nauki. Łódź - 1972
Kierownik produkcji
1973
Nie...
Kierownik produkcji
1972
Dom
Kierownik produkcji
1972
Listopad
Kierownik produkcji
1972
Wszystko
Kierownik produkcji
1972
Siła przebicia
Kierownik produkcji
1971
Pajace
Kierownik produkcji
1971
Miłość
Kierownik produkcji
1970
Kręte ścieżki
Kierownik produkcji
1970
Czkawka
Kierownik produkcji
1970
Włóczęga
Kierownik produkcji
1968
Gniady
Kierownik produkcji
1968
Spowiedź
Kierownik produkcji
1968
Wszystko dla pań
Kierownik produkcji
1968
Te inne miejsca
Kierownik produkcji
1967
Dom
Kierownik produkcji
1967
Koncert życzeń
Kierownik produkcji
1967
Carmen
Kierownik produkcji
1967
Wagary
Kierownik produkcji
1967
Po wyroku
Kierownik produkcji
1966
Urząd
Producent
1966
Twarz
Kierownik produkcji
1966
Każdemu to, czego mu wcale nie trzeba
Kierownik produkcji
1965
Jestem sobie przedszkolaczek
Kierownik produkcji
1965
Znajomi
Kierownik produkcji
1965
Na przystanku
Kierownik produkcji
1964
Izba
Kierownik produkcji
1964
Wieczór
Kierownik produkcji
1963
Przed wejściem
Kierownik produkcji
1963
Debiutant
Kierownik produkcji
1963
Łąka
Kierownik produkcji
1956
Do załatwienia
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll