PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Francman

Ryszard Francman
URODZONY: 03 luty 1943
ZMARŁ: 04 styczeń 2010 w wieku 66 lat, Wrocław (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 OBSADA (10)
2004
Królowa chmur
Kaskader
2002
Zemsta
Kaskader
2002
Pianista
Kaskader
2001
Przedwiośnie
Kaskader
1999
Pan Tadeusz
Kaskader
1996
Autoportret z kochanką
Kaskader
1987
Kingsajz
Kaskader
1986
Biały smok
Kaskader
1975
Kazimierz Wielki
Kaskader
1975
Noce i dnie
Kaskader
 AKTOR (4)
1997
Kiler
osiłek w barze
1988
Chichot Pana Boga
1976
Powrót
1970
Cicha noc, święta noc
 PRODUKCJA (2)
1996
Baśń o Pączkowej
Współpraca produkcyjna
1988
Chichot Pana Boga
Współpraca produkcyjna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll