PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Halina Nawrocka

Halina Nawrocka
Filmografia
 MONTAŻ (43)
1993
Przypadek Pekosińskiego
Montaż
1988
Amerykanka
Montaż
1986
Ostatni dzwonek
Montaż
1983
Fort 13
Montaż
1981
Wierne blizny
Montaż
1981
Spokojne lata
Montaż
1980
Gorączka
Montaż
1980
Przed maturą
Montaż
1979
Amator
Montaż
1979
Chciałbym się zgubić...
Montaż
1978
Aktorzy prowincjonalni
Montaż
1978
My też umiemy tak
Montaż
1978
Ballada o niepokonanym Jasiu
Montaż
1977
Tańczący jastrząb
Montaż
1976
Trędowata
Montaż
1976
Muchołap
Montaż
1976
Wojtek
Montaż
1975
W te dni przedwiosenne
Montaż
1974
Tylko się jeździ
Montaż
1974
Uszczelka
Montaż
1974
Gra
Montaż
1974
Broda
Montaż
1974
Koniec wakacji
Montaż
1974
Gąszcz
Montaż
1973
Myśliwy
Montaż
1972
Podróż za jeden uśmiech
Montaż
1972
Opis obyczajów
Montaż
1971
Kocie ślady
Montaż
1971
Gwiazda wytrwałości
Montaż
1970
Dzień listopadowy
Montaż
1970
Przystań
Montaż
1969
W każdą pogodę
Montaż
1967
Zabijaka (TV)
Montaż
1967
Poczmistrz (TV)
Montaż
1967
Fatalista (TV)
Montaż
1965
Popioły
Montaż
1964
Giuseppe w Warszawie
Montaż
1963
Pamiętnik Pani Hanki
Montaż
1960
Zobaczymy się w niedzielę
Montaż
1958
Popiół i diament
Montaż
1957
Historia jednego myśliwca
Montaż
1956
Kanał
Montaż
1955
Opowieść atlantycka
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll