PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Antoni Wawrzyniak

Antoni Wawrzyniak
URODZONY: 13 czerwiec 1883, Warszawa
ZMARŁ: 06 wrzesień 1954 w wieku 71 lat, Łódź
Filmografia
 ZDJĘCIA (23)
1954
Świetlica znalazła piosenkę
Zdjęcia
1954
Mikołaj Kopernik
Zdjęcia
1953
Wiek oświecenia
Zdjęcia
1952
Pogoda na jutro
Zdjęcia
1952
Harcerze na zlocie
Zdjęcia
1952
Wszyscy chcemy widzieć
Zdjęcia
1952
Odma zewnątrzopłucna
Zdjęcia
1952
Staś spóźnialski
Zdjęcia
1952
Ziemia nasza planeta
Zdjęcia
1951
Za waszym przykładem (ratownicy zdrowia)
Zdjęcia
1951
Pieśń pracy
Zdjęcia
1951
Życie ludzkie w twoim ręku
Zdjęcia
1950
Przetwórstwo ziemniaczane
Zdjęcia
1950
Dzień pracy w PDT
Zdjęcia
1950
Zwalczamy gruźlicę
Zdjęcia
1950
Dziecko
Zdjęcia
1948
Skarby Franusia
Zdjęcia
1947
Wrocław miasto studentów
Zdjęcia
1935
Sztandar wolności
Zdjęcia
1932
Romeo i Julcia
Zdjęcia
1928
Pan Tadeusz
Zdjęcia
1927
Mogiła nieznanego żołnierza
Zdjęcia
1924
Skrzydlaty zwycięzca
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll