PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Isabelle Huppert

Isabelle Huppert
URODZONA: 16 marzec 1953, Paryż
Filmografia
 AKTORKA (49)
2017
Happy End
2016
Elle
Michèle Leblanc
2016
Co przynosi przyszłość
Nathalie Chazeaux
2015
Asphalte
2015
Głośniej od bomb
Isabelle Reed
2015
The Valley of Love
Elle
2013
The Nun
2013
Nadużycie słabości
Maud Schoenberg
2013
Michael Haneke. Zawód: reżyser
(bohater filmu)
2013
Czas zemsty
Maman Louzon
2013
The Disappearance of Eleanor Rigby: His
2013
The Disappearance of Eleanor Rigby: Her
2012
Lines of Wellington
Cosima Pia
2012
Bella addormentata
Divina Madre
2012
Miłość
Ewa
2012
W innym kraju
Anne
2012
Pozdrowienia z raju
Thérèse Bourgoine
2009
Biała Afryka
Maria Vial
2008
Dom przy autostradzie
Martha
2006
Własność prywatna
Pascale
2006
Jak być sobą
Caterine Vauban
2006
Upojenie władzą
Jeanne Charment-Killman
2002
8 kobiet
Augustine
2001
Pianistka
Erika Kohut
2000
Szkoła dziewic
Madame de Maintenon
2000
Gorzka czekolada
Marie-Claire 'Mika' Muller
1997
Francuska ruletka
Elizabeth
1996
Powinowactwo z wyboru
Carlotta
1995
Ceremonia
Jeanne
1994
Amator
Isabelle
1991
Przeciw zapomnieniu
Ona sama (segment "Pour d'Archana Guha, Inde")
1991
Malina
Kobieta
1991
Pani Bovary
Emma Bovary
1990
Zemsta kobiety
Cécile
1989
Seobe
Dafina
1988
Sprawa kobiet
Marie
1988
Biesy
Maria Szatow
1983
Żona mojego kumpla
Viviane
1983
Historia Piery
Piera
1982
Pasja
Isabelle
1981
Czyste sumienie
Rose Mercaillou
1980
Wrota niebios
Ella Watson
1980
Lulu
Nelly
1979
Siostry Brontë
Anne Brontë
1978
Violette Noziere
Violette Nozière
1977
Koronczarka
Pomme
1976
Sędzia i zabójca
Rose
1974
Jaja
Jacqueline
1972
Cezar i Rozalia
Marite
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll