PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józef Duriasz

Józef Duriasz
URODZONY: 03 sierpień 1936, Koło
Filmografia
 AKTOR (19)
2011
1920. Bitwa Warszawska
Sikorski Władysław
1997
Ostatni rozdział
1988
Skrzypce Rotszylda
Jan
1985
Maszeńka
1983
Soból i panna
Łaukinis, stryj Warszulki
1982
Dolina Issy
Józef Czarny
1978
Płomienie
Czesław
1978
Romans Teresy Hennert
pułkownik Omski
1978
Samosierra. 1808
marszałek Besseries
1977
Biohazard
doktor Dorn
1974
Urodziny Matyldy
Andrzej
1973
Zasieki
oficer polityczny
1971
Okno zabite deskami
Mąż Anny
1970
Lokis. Rękopis profesora Wittembacha
hrabia Michał Szemiot
1967
Długa noc
Korsak
1967
Poczmistrz (TV)
1965
Popioły
Piotr Olbromski
1963
Ranny w lesie
Brzoza
1958
Orzeł
marynarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll