PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Halina Garus

Halina Garus
URODZONA: 02 sierpień 1922, Częstochowa
ZMARŁA: 08 listopad 2008 w wieku 86 lat, Częstochowa
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (8)
1983
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny
I Asystent reżysera, II Reżyser
1979
Lekcja martwego języka
I Asystent reżysera, II Reżyser
1977
Sprawa Gorgonowej
Współpraca
1971
Markheim
I Asystent reżysera, II Reżyser
1971
System (TV)
I Asystent reżysera, II Reżyser
1969
Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię
I Asystent reżysera, II Reżyser
1964
"Awatar", czyli zamiana dusz
Współpraca
1958
Zadzwońcie do mojej żony
Asystent reżysera
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll