PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Waldemar Parzyński

Waldemar Parzyński
URODZONY: 14 listopad 1943, Rozprza
Filmografia
 MUZYKA (16)
2006
Czarodziejski świat łazienek
Muzyka
2005
Laszczka
Muzyka
1984
Hania (TV)
Muzyka
1980
44 km od Warszawy
Muzyka
1977
Cztery spotkania
Kompozytor
1976
Romans prowincjonalny (TV)
Muzyka
1975
Do dnia
Muzyka
1975
Inwentarz
Muzyka
1975
Kto?
Muzyka
1974
Wszystkie moje dzieci
Muzyka
1973
Na niebie i na ziemi
Muzyka
1973
Gościnny występ
Muzyka
1972
777
Muzyka
1971
Wizyta
Muzyka
1968
Bajka
Muzyka
1966
13 piętro
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll