PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tim Bevan

Tim Bevan
Filmografia
 PRODUKCJA (57)
2019
Yesterday
Producent
2017
Czas mroku
Producent
2017
Pierwszy śnieg
Producent
2017
Powiernik królowej
Producent
2017
Baby Driver
Producent
2016
Bridget Jones 3
Producent
2016
Ave, Cezar!
Producent
2016
Grimsby
Producent wykonawczy
2016
Geniusz
Producent wykonawczy
2015
Everest
Producent
2015
Legend
Producent
2015
Dziewczyna z portretu
Producent
2015
We Are Your Friends
Producent
2014
Teoria wszystkiego
Producent
2013
The World's End
Producent
2013
Czas na miłość
Producent
2013
Daję nam rok
Producent
2013
Closed Circuit
Producent
2013
The Two Faces of January
Producent
2012
Kontrabanda
Producent
2012
Les Miserables: Nędznicy
Producent
2012
Anna Karenina
Producent
2012
Na ratunek wielorybom
Producent
2011
Johnny English: Reaktywacja
Producent
2011
Szpieg
Producent
2010
Niania i wielkie bum
Producent
2010
Green Zone
Producent
2009
Stan gry
Producent
2009
Poważny człowiek
Producent wykonawczy
2008
Na pewno, być może
Producent
2007
Hot Fuzz - Ostre psy
Producent
2007
Elizabeth: Złoty wiek
Producent
2007
Wakacje Jasia Fasoli
Producent
2007
Pokuta
Producent
2006
Lot 93
Producent
2005
Niania
Producent
2005
Duma i uprzedzenie
Producent
2005
Tłumaczka
Producent
2004
Bridget Jones: W pogoni za rozumem
Producent
2004
Wimbledon
Producent
2003
Johnny English
Producent
2003
To właśnie miłość
Producent
2003
Trzynastka
Producent wykonawczy
2002
Był sobie chłopiec
Producent
2002
40 dni i 40 nocy
Producent
2002
Ali G
Producent
2001
Kapitan Corelli
Producent
2001
Dziennik Bridget Jones
Producent
2000
Przeboje i podboje
Producent
1999
Plunkett i Macleane
Producent
1998
Elizabeth
Producent
1998
Kraina Hi-Lo
Producent
1996
Fargo
Producent wykonawczy
1995
Przed egzekucją
Producent wykonawczy
1994
Cztery wesela i pogrzeb
Producent wykonawczy
1992
Bob Roberts
Producent wykonawczy
1985
Moja piękna pralnia
Producent
 AKTOR (1)
1998
Elizabeth
Przystojny mężczyzna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll