PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mariusz Saniternik

Mariusz Saniternik
URODZONY: 1954, Kraków
Filmografia
 AKTOR (30)
2014
Antyterapia
...
2013
Mój biegun
Ojciec Bogdana
2012
Poczekalnia
...
2009
Afonia i pszczoły
Rafał, mąż Afonii
2008
Ziemia ballarda
2007
Bez wizy
2006
Palimpsest
Patolog
2006
Szatan z siódmej klasy
złodziej
2004
Telefonowa głowa
2001
Stacja
furman
1998
Historia kina w Popielawach
Kulawik
1997
Prostytuki
taksówkarz
1997
Prostytutki
"Mały Człowiek"
1995
Grający z talerza
Morka
1994
Cudowne miejsce
Indorek
1992
Szwadron
Wicek
1992
Zwolnieni z życia
pacjent szpitala psychiatrycznego
1992
Pograbek (TV)
Pograbek
1991
Trzy dni bez wyroku
kolega "Tyki"
1990
Pogrzeb kartofla
Pasiasia
1990
Dobranek
1989
Pan Samochodzik i praskie tajemnice
złodziej Franek Gnat
1988
Anioł
1988
Playback czyli pamiętnik znaleizony w wannie
Saper Wiadro
1988
Playback czyli pamiętnik znaleziony w wannie
Saper Wiadro
1986
Bliscy ludzie
1985
Jonas
1985
Jesienna nuda
1983
Woyzeck
1981
Amnestia
Julek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll