PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alicja Bienicewicz

Alicja Bienicewicz
URODZONA: 05 styczeń 1954, Gryfino
ZMARŁA: 13 sierpień 2012 w wieku 58 lat, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (6)
2012
Obława
Matka Kondolewiczowej
2008
Rysa
pani Olga, bratanica Leona
1997
Farba
matka Celiny
1996
Gdzie jesteś Święty Mikołaju?
urzędniczka na poczcie
1980
Tango ptaka
Agata
1979
Amator
Jaśka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll