PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maciej Rayzacher

Maciej Rayzacher
URODZONY: 10 styczeń 1940, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (16)
2017
Wyklęty
Jan Józefczyk
1986
Dwie wigilie
ginekolog
1984
Dzień czwarty
Powstaniec
1975
W te dni przedwiosenne
Maciej Lipski
1974
Cień tamtej wiosny
1974
Uszczelka
Tadeusz Borelak
1974
Łukasz
1973
Nagrody i odznaczenia
porucznik Marcin Bednarczuk
1971
Obcy w lesie (TV)
mężczyzna w autobusie
1971
Zaraza
Olczak
1970
Album polski
Jerzy, ojciec Anny
1970
Pogoń za Adamem
aktor grający w filmie Zawady
1969
W każdą pogodę
kolega Stefana
1967
Kontrybucja
"Ramol"
1962
Mężczyźni na wyspie
Gabryś
1959
Lunatycy
Dziunio
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll