PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Ciecierski

Jan Ciecierski
URODZONY: 08 marzec 1899, Warszawa
ZMARŁ: 20 luty 1987 w wieku 87 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (24)
1979
Dyrygent
ojciec Marty
1978
Aktorzy prowincjonalni
Burski
1974
Wielkanoc (TV)
dziadek
1974
Gąszcz
Michał Jakubiec
1973
Nicponie
profesor
1971
Jeszcze słychać śpiew i rżenie koni
1971
Rola
Franciszek
1971
Jeszcze słychać śpiew. I rżenie koni...
leśniczy
1970
Romantyczni
hrabia Turno
1968
Ortalionowy dziadek
partner brydżowy Aleksandra
1967
Duch z Canterville
kamerdyner Georg
1963
Zacne grzechy
Krasnopolski
1961
Samson
Malina
1959
Awantura o Basię
doktor
1958
Popiół i diament
portier
1956
Trzy kobiety
ksiądz
1955
Podhale w ogniu
dziad
1953
Autobus odjeżdża 6:20
dyrektor Zapała
1951
Pierwsze dni
Błażej Plewa
1949
Za wami pójdą inni
"Zegarmistrz"
1939
Ja tu rządzę
Jean, lokaj prezesa
1938
Szczęśliwa trzynastka
konderansjer
1938
Geniusz sceny
arendarz
1938
Dziewczyna szuka miłości
Warzywko
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll