PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Sacha

Tadeusz Sacha
URODZONY: 18 wrzesień 1920, Gwoździec
ZMARŁ: 24 maj 2006 w wieku 85 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (24)
1984
Natarcie
Zdjęcia
1982
Działanie plutonu piechoty w natarciu na osiedle
Zdjęcia
1982
Działanie plutonu piechoty w obronie osiedla
Zdjęcia
1982
Polski jesteśmy warci
Zdjęcia
1982
Wzmocniona kompania piechoty w walce o osiedle
Zdjęcia
1981
Natarcie kompanii w terenie lesisto-bagnistym
Zdjęcia
1980
Działanie desantów taktycznych
Zdjęcia
1980
Marsz i bój spotkaniowy
Zdjęcia
1979
Na hasło ratunek
Zdjęcia
1978
Drużyna piechoty w obronie
Zdjęcia
1978
Psychologiczne przygotowanie żołnierzy do pokonywania przeszkód i zapór inzynieryjnych
Zdjęcia
1978
Szkolenie ogniowe w pododziałach czołgów. Cz.V.
Zdjęcia
1977
Zasada działania silnika prądu stałego
Zdjęcia
1977
Zasady działania prądnicy
Zdjęcia
1975
Dowódca w walce w osiedlu
Zdjęcia
1975
Granica
Zdjęcia
1975
Polacy w paradzie zwycięstwa
Zdjęcia
1972
Żołnierskie słowo
Zdjęcia
1971
Powstanie Wielkopolskie
Zdjęcia
1971
Biwakowanie wojsk w warunkach polowych
Zdjęcia
1970
Epizod 39
Zdjęcia
1969
Pierwszy biało-czerwony
Zdjęcia
1968
Ślubuję Ci morze
Zdjęcia
1952
Dur brzuszny
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll