PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Radwański

Janusz Radwański
URODZONY: 16 grudzień 1920, Warszawa
ZMARŁ: 17 sierpień 1994 w wieku 73 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (26)
1985
Akcent
Dźwięk
1979
Ból
Dźwięk
1979
Dwa Lipce
Operator dźwięku
1976
O wolną i ludową
Dźwięk
1976
O smoku, smogu i dziewicach...
Dźwięk
1976
NAL-nasz klasowy i bojowy sojusznik
Dźwięk
1975
Pierwsza przepustka
Dźwięk
1975
UNEF - polski polowy
Dźwięk
1975
Zanim włączysz pierwszy bieg
Dźwięk
1974
Monte Cassino
Dźwięk
1972
Khiangyang Kish znaczy Góra Narożna
Dźwięk
1971
Konwoje
Dźwięk
1971
Powstanie Wielkopolskie
Dźwięk
1969
Finale
Dźwięk
1969
Ostatni akord
Dźwięk
1968
Ślubuję Ci morze
Dźwięk
1968
W obronie jedności
Dźwięk
1968
Wyrok na miasto
Dźwięk
1967
Blisko lasu
Dźwięk
1967
Nasza milicja
Dźwięk
1966
Przerwana podróż
Dźwięk
1965
My, kobiety
Dźwięk
1965
ORP "Błyskawica"
Dźwięk
1963
Na patrolu
Dźwięk
1962
Powstanie styczniowe
Dźwięk
1961
Odpowiedź
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (5)
1973
Idziem do Ciebie ziemio...
Współpraca
1969
Czarne krzyże
Współpraca
1968
Cytadela
Współpraca
1967
Bitwa o Anglię
Współpraca
1967
Tej nocy...
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll