PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jerzy Gaus
URODZONY: 13 wrzesień 1915, Brześć
ZMARŁ: 09 wrzesień 1978 w wieku 62 lat, ()
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (25)
1977
Proces przędzenia bawełny
Reżyser
1976
Mleko i jego przetwory
Reżyser
1976
Zasada zachowania energii
Reżyser
1975
Kwiaty w parku kórnickim
Reżyser
1975
Przetwórstwo owocowe
Reżyser
1975
Pole i ładunki
Reżyser
1973
Człowiek i ciężar
Reżyser
1972
Skansen pszczelarski
Reżyser
1971
Choroby zakaźne czerwia pszczelego. Zgnilec złośliwy i kiślica
Reżyser
1971
Człowiek - dźwięk -praca
Reżyser
1970
Kórnickie arboretum
Reżyser
1969
Niezwykły wypadek
Reżyser
1969
Wstępne czyszczenie i suszenie ziarna po zbiorze kombajnem
Reżyser
1969
Mechanizacja i organizacja zbioru słomy po kombajnie
Reżyser
1969
W Pudliszkach
Reżyser
1968
Bezpieczna praca wózkami podnośnikowymi
Reżyser
1968
Układ oddechowy
Reżyser
1967
Kwasy i ługi są niebezpieczne
Reżyser
1967
Transport technologiczny
Reżyser
1967
Bezpieczne wykonywanie prac przy kwasach i ługach
Reżyser
1966
Zwalczamy hałas
Reżyser
1966
Oczyszczanie ścieków miejskich
Reżyser
1965
Zakaźne zanikowe zapalenie nosa u świń
Reżyser
1965
Zakaźne ronienie bydla
Reżyser
1964
Bobik
Reżyser
 SCENARIUSZ (23)
1977
Proces przędzenia bawełny
Scenariusz
1976
Mleko i jego przetwory
Scenariusz
1976
Zasada zachowania energii
Scenariusz
1975
Pole i ładunki
Scenariusz
1975
Kwiaty w parku kórnickim
Scenariusz
1975
Przetwórstwo owocowe
Scenariusz
1973
Człowiek i ciężar
Scenariusz
1972
Skansen pszczelarski
Scenariusz
1971
Człowiek - dźwięk -praca
Scenariusz
1971
Choroby zakaźne czerwia pszczelego. Zgnilec złośliwy i kiślica
Scenariusz
1970
Kórnickie arboretum
Scenariusz
1969
Mechanizacja i organizacja zbioru słomy po kombajnie
Scenariusz
1969
W Pudliszkach
Scenariusz
1969
Niezwykły wypadek
Scenariusz
1969
Wstępne czyszczenie i suszenie ziarna po zbiorze kombajnem
Scenariusz
1968
Bezpieczna praca wózkami podnośnikowymi
Scenariusz
1967
Transport technologiczny
Scenariusz
1967
Kwasy i ługi są niebezpieczne
Scenariusz
1967
Bezpieczne wykonywanie prac przy kwasach i ługach
Scenariusz
1966
Zwalczamy hałas
Scenariusz
1966
Oczyszczanie ścieków miejskich
Scenariusz
1965
Zakaźne ronienie bydla
Scenariusz
1957
Zawalidrogi
Scenariusz
 ZDJĘCIA (16)
1975
Przetwórstwo owocowe
Zdjęcia
1970
Zwalczanie szkodników
Zdjęcia
1970
Kórnickie arboretum
Zdjęcia
1969
W Pudliszkach
Zdjęcia
1965
Zakaźne zanikowe zapalenie nosa u świń
Zdjęcia
1964
W sześciu spojrzeniach
Zdjęcia
1964
Bobik
Zdjęcia
1960
Zielony Balonik
Zdjęcia
1957
Kropla wody
Zdjęcia
1957
Zawalidrogi
Zdjęcia
1957
Dzieje dwóch łodzi
Zdjęcia
1957
Lejek
Zdjęcia
1955
Zdrowie zależy od nas
Zdjęcia
1955
Basia będzie zdrowa
Zdjęcia
1951
Pracujemy pod wodą
Zdjęcia
1950
Przemiany energii
Zdjęcia
 INNE (1)
1972
Skansen pszczelarski
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll