PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ludwik Kronic

Ludwik Kronic
URODZONY: 30 marzec 1935, Radomsko
ZMARŁ: 22 listopad 1993 w wieku 58 lat, ()
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (11)
1981
Słodkie życie
Scenografia
1981
Łata na łacie
Scenografia
1981
Własny kąt
Scenografia
1981
Rozgrzewka
Scenografia
1979
Zegar z kukułką
Scenografia
1979
Kupić kota w worku
Scenografia
1979
Dziura w płocie
Scenografia
1979
Wilczy apetyt
Scenografia
1979
Kwiecień-plecień
Scenografia
1979
Strych
Scenografia
1979
Kocie drogi
Scenografia
 PION REŻYSERSKI (5)
1986
Sen nocy letniej
Reżyser
1984
Przygoda w krainie czystości
Reżyser
1982
Chłopiec z gliny
Reżyser
1979
Strych
Reżyser
1975
Beksa
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll