PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Marczewski

Piotr Marczewski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MUZYKA (89)
1990
Tajemnica puszczy
Muzyka
1988
Kolory kochania
Muzyka
1988
Penelopy
Muzyka
1988
Desperacja
Muzyka
1987
Wielki wóz
Muzyka
1987
Między ustami a brzegiem pucharu
Muzyka
1987
Dzikun
Muzyka
1986
Republika nadziei
Muzyka
1986
Czarne stopy
Muzyka
1986
Kurs na lewo
Muzyka
1986
ESD
Muzyka
1985
Zielone kasztany
Muzyka
1985
Obcy w domu
Muzyka
1985
Zaproszenie
Muzyka
1984
Armata
Muzyka
1984
Przemytnicy
Muzyka
1983
Fachowiec
Muzyka
1983
Co dzień bliżej nieba
Muzyka
1983
Złe dobrego początki...
Muzyka
1981
Zderzenie
Muzyka
1981
Sprzątanie u Borsuka
Muzyka
1981
Łata na łacie
Muzyka
1981
Znachor
Muzyka
1981
Własny kąt
Muzyka
1981
Okolice Spokojnego Morza
Muzyka
1981
Rozgrzewka
Muzyka
1981
Wierne blizny
Muzyka
1981
Ślepy bokser
Muzyka
1981
Słodkie życie
Muzyka
1981
Czerwony Helikopter
Muzyka
1981
Czerwone węże
Muzyka
1981
Vabank
Konsultant muzyczny
1980
Sowizdrzał Świętokrzyski
Muzyka
1980
Zamach stanu
Muzyka
1980
Jeśli serce masz bijące
Muzyka
1979
Zegar z kukułką
Muzyka
1979
Hotel klasy lux
Muzyka
1979
Kupić kota w worku
Muzyka
1979
Do krwi ostatniej
Muzyka
1979
Dziura w płocie
Muzyka
1979
Wilczy apetyt
Muzyka
1979
Kwiecień-plecień
Muzyka
1979
Strych
Muzyka
1979
Kocie drogi
Muzyka
1979
Chciałbym się zgubić...
Muzyka
1979
Niewdzięczność
Konsultant muzyczny
1978
Pogrzeb świerszcza
Muzyka
1978
My też umiemy tak
Muzyka
1978
Do krwi ostatniej...
Muzyka
1977
Wesela nie będzie
Muzyka
1977
Józia
Muzyka
1977
Biohazard
Muzyka
1976
Jesień
Muzyka
1976
Trędowata
Muzyka
1976
Honor dziecka (TV)
Muzyka
1975
Szlakiem bezdomnych
Muzyka
1975
Wieczór u Abdona (TV)
Muzyka
1973
Profesor na drodze
Muzyka
1973
Drużynowy
Muzyka
1972
Tajemnice kodu życia
Muzyka
1972
Dary magów
Muzyka
1972
Ogłoszenie matrymonialne
Muzyka
1971
Szansa Pigmeja
Muzyka
1971
Fernand Leger
Muzyka
1971
Marcin Kasprzak 1860-1905
Muzyka
1971
Muzyka
1970
Twarz anioła
Muzyka
1970
Muzeum
Muzyka
1970
Ewa + Ewa
Muzyka
1970
Pejzaż z bohaterem
Muzyka
1970
Poseł przyjechał
Muzyka
1969
Łódź 69
Muzyka
1969
Rzeczpospolita Babska
Muzyka
1969
To moja wina
Muzyka
1968
Na szlaku
Muzyka
1968
Okularnik
Muzyka
1968
Zapałka
Muzyka
1968
Karol Hiller
Muzyka
1967
Komputery
Muzyka
1967
Julia, Anna, Genowefa
Muzyka
1967
Łuk i cztery strzały
Muzyka
1967
Schronisko
Muzyka
1967
Mały znaczek
Muzyka
1967
Włamywacze
Muzyka
1966
Gitara
Muzyka
1966
Sposób na urodzaj
Muzyka
1966
Tchórz
Muzyka
1964
Ulica
Muzyka
1962
Gdzieś w Polsce
Muzyka
 DŹWIĘK (1)
1976
Honor dziecka (TV)
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll