PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jan Steliżuk
URODZONY: 17 marzec 1952, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (17)
2015
Galaxi Taxi
Reżyser
2010
Zielona kredka
Reżyser
2008
Grzyby Burzy
Reżyser
2008
W sukieneczkach Pajęczynki
Reżyser
1986
Kurtyna
Reżyser
1986
Medyk
Reżyser
1986
Papierowy ptak
Reżyser
1986
Schody ruchome
Reżyser
1986
Program piąty
Reżyser
1986
Klej
Reżyser
1986
Zaklinacz węży
Reżyser
1986
Porządki
Reżyser
1985
Marynarz
Reżyser
1985
Plansza
Reżyser
1985
Malarz
Reżyser
1985
Ogrodnik
Reżyser
Motyl Alfred
Reżyser
 SCENARIUSZ (15)
2010
Zielona kredka
Scenariusz
2008
W sukieneczkach Pajęczynki
Scenariusz
2008
Grzyby Burzy
Scenariusz
1986
Klej
Scenariusz
1986
Zaklinacz węży
Scenariusz
1986
Porządki
Scenariusz
1986
Kurtyna
Scenariusz
1986
Medyk
Scenariusz
1986
Papierowy ptak
Scenariusz
1986
Schody ruchome
Scenariusz
1986
Program piąty
Scenariusz
1985
Ogrodnik
Scenariusz
1985
Marynarz
Scenariusz
1985
Plansza
Scenariusz
1985
Malarz
Scenariusz
 SCENOGRAFIA (15)
2008
Grzyby Burzy
Scenografia
2008
W sukieneczkach Pajęczynki
Scenografia
1986
Papierowy ptak
Scenografia
1986
Schody ruchome
Scenografia
1986
Program piąty
Scenografia
1986
Klej
Scenografia
1986
Zaklinacz węży
Scenografia
1986
Porządki
Scenografia
1986
Kurtyna
Scenografia
1986
Medyk
Scenografia
1985
Malarz
Scenografia
1985
Ogrodnik
Scenografia
1985
Marynarz
Scenografia
1985
Plansza
Scenografia
1977
Deja vu czyli skąd my to znamy
Scenografia
 ANIMACJA (9)
2008
Grzyby Burzy
Animacja
2003
Magiczna gwiazda
Animacja
2002
Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń
Animacja
2002
Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń
Animacja
2001
Tryumf Pana Kleksa
Animacja
1981
Ptaki i środki masowego przekazu
Animacja
1977
Deja vu czyli skąd my to znamy
Animacja
1976
Dno
Animacja
1975
Rudy kotek
Animacja
 AKTOR (1)
2007
Idea
 MONTAŻ (1)
2010
Zielona kredka
Montaż
 PRODUKCJA (1)
2010
Zielona kredka
Producent
 ZDJĘCIA (1)
2010
Zielona kredka
Zdjęcia
Opis
Twórca wielu filmów animowanych. Są wśród nich m.in.takie animacje jak: "Papierowy ptak", "Malarz", "Klej", "Zielona kredka" czy też "Galaxi Taxi".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll