PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Dobrowolski

Andrzej Dobrowolski
URODZONY: 09 wrzesień 1921, Lwów
ZMARŁ: 08 sierpień 1990 w wieku 68 lat, Graz (Austria)
Filmografia
 MUZYKA (8)
1962
Wieki myśli ludzkiej
Muzyka
1960
Trochę inny świat
Muzyka
1960
Przygody kurczaka
Muzyka
1959
W kropli wody
Muzyka
1958
Opowieść o drodze
Muzyka
1958
Wolne miasto
Muzyka
1956
Ziemia
Muzyka
1956
Trzy kobiety
Muzyka
 ZDJĘCIA (2)
1975
Zapasy w stylu wolnym-Podstawy techniki
Zdjęcia
1975
Osiem dni w Polsce
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll