PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Rudziński

Zbigniew Rudziński
URODZONY: 23 październik 1935, Czechowice
Filmografia
 MUZYKA (44)
1984
Cień już niedaleko
Muzyka
1977
Wielkie zwycięstwo
Muzyka
1976
Jak wygląda śnieg
Muzyka
1976
Rakieta kosmiczna
Muzyka
1976
Gdzie jest Bazyli
Muzyka
1976
Wyprawa po jabłka
Muzyka
1976
Klucz do skarbu
Muzyka
1976
Cyrk
Muzyka
1976
Łowcy słoni
Muzyka
1974
Zaczynali...
Muzyka
1973
Lublin po 30 latach
Muzyka
1971
Jak będziemy mieszkać
Muzyka
1971
Zagłada czy nadzieja
Muzyka
1969
Druga Wiosna Ludów
Muzyka
1969
Lekcja polskiego
Muzyka
1969
Witamy
Muzyka
1968
Fotografia rodzinna
Muzyka
1967
Kwiaty Hel-Enri
Muzyka
1967
24 godziny Jadwigi L.
Muzyka
1967
Mechanizmy i reakcje
Muzyka
1967
Dokumenty walki 1939-1945
Muzyka
1966
Czwarta w świecie walcownia
Muzyka
1966
Jerzy Szaniawski
Muzyka
1966
Teatrzyk aluzji i drwiny
Muzyka
1966
Twarze
Muzyka
1966
Zamki polskie
Muzyka
1966
Muzeum
Muzyka
1966
Siedem dni w Mielniku
Muzyka
1965
Chwila ciszy
Muzyka
1965
Moja ulica
Muzyka
1965
Nie tylko o modzie
Muzyka
1965
Wieś nad Bugiem
Muzyka
1965
W milczeniu
Muzyka
1965
Urodzeni w roku 1944
Muzyka
1963
Wiano
Muzyka
1963
Dwaj Piotrusie
Muzyka
1963
U Róży od 6-tej do 11-tej
Muzyka
1962
Dachy
Muzyka
1962
Kolorowa kronika czyli 10 minut dookoła świata
Muzyka
1962
Nadzieja i inne wiersze
Muzyka
1962
Suita Polska
Muzyka
1962
Władysław Broniewski
Muzyka
1962
Oczekiwanie
Muzyka
1961
Zakopane 61
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (2)
1974
Punkt widzenia
Współpraca
1965
Od Wersalu do Westerplatte
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll