PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Depa

Tadeusz Depa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (136)
1983
Przygody Błękitnego Rycerzyka
Scenografia
1983
Zając
Scenografia
1981
Budimex II
Projektant plastyczny
1980
Niedźwiedź
Scenografia
1980
Barbórka
Scenografia
1980
Czarne złoto
Scenografia
1980
Chrzest na równiku
Scenografia
1980
Pampalini i goryl
Scenografia
1980
Wuj Karlik
Scenografia
1980
Pasowanie na górnika
Scenografia
1980
Zielona hałda
Scenografia
1980
Pampalini i krokodyl
Scenografia
1980
Skarbnik
Scenografia
1980
W starej kopalni
Scenografia
1979
Lotnicza przygoda
Scenografia
1979
Pampalini i struś
Scenografia
1979
W służbie Buddy
Scenografia
1979
Dziki Zachód
Scenografia
1979
Lolek lunatyk
Scenografia
1979
Bóbr
Scenografia
1979
Kawaler Orderu Uśmiechu
Scenografia
1979
Pampalini i żyrafa
Scenografia
1979
Rajska wyspa
Scenografia
1979
Zaginął piesek
Scenografia
1979
Powrót
Scenografia
1978
Wycieczka z robotem
Scenografia
1978
Z ogniem nie ma żartów
Scenografia
1978
W Londynie
Scenografia
1978
Pampalini i boa
Scenografia
1978
Syn wodza Mbu - Bu
Scenografia
1978
Wiosenna burza
Scenografia
1978
Czarna bandera
Scenografia
1978
Testament Fileasa Fogga
Scenografia
1978
Pampalini i kondor
Scenografia
1978
Wioska 40 rozbójników
Scenografia
1978
Podróż na słoniu
Scenografia
1978
Cygański wóz
Scenografia
1978
Poduszkowiec
Scenografia
1978
Żubr
Scenografia
1978
Feralny dzień
Scenografia
1978
Jutro będzie lepiej
Scenografia
1978
Pampalini i yeti
Scenografia
1978
Małpi król
Scenografia
1978
Pampalini i słoń
Scenografia
1978
Tajemnicza świątynia
Scenografia
1978
Decyzja
Scenografia
1978
Imieniny mamy
Scenografia
1978
Sezam
Projektant plastyczny
1977
Łoś
Scenografia
1977
Gdy zapłonie choinka
Scenografia
1977
Pampalini i lew
Scenografia
1977
Pampalini i tapir
Scenografia
1977
Wędrowny cyrk
Scenografia
1977
Wiosenne porządki
Scenografia
1977
Zabawa z zapałkami
Scenografia
1977
Pampalini i grizzly
Scenografia
1977
Wakacyjne szlaki
Scenografia
1977
Pocztowy gołąb
Scenografia
1977
Ryś
Scenografia
1977
Świstak
Scenografia
1977
Wielka podróż Bolka i Lolka
Scenografia
1977
Pampalini i mrówkojad
Scenografia
1977
Lotnia
Scenografia
1977
Prima aprilis
Scenografia
1976
Wilk
Scenografia
1976
Kozica
Scenografia
1976
Sarenka
Scenografia
1975
Przyjaciele bobrów
Scenografia
1975
Bocian
Scenografia
1975
Wycieczka kajakiem
Scenografia
1975
Fotoreporter
Scenografia
1975
Wieczorowy strój
Scenografia
1975
Gokarty
Scenografia
1975
Pampalini i hipopotam
Scenografia
1975
Zawody latawców
Scenografia
1974
Tajemnica Toli
Scenografia
1974
Mój tatuś
Scenografia
1974
Pali się
Scenografia
1974
Zgubiony ślad
Scenografia
1974
Na żaglówce
Scenografia
1974
Tfuuu!
Scenografia
1974
Imieniny Toli
Scenografia
1974
Bieg na przełaj
Scenografia
1974
Źrebak
Scenografia
1974
Śniadanie na biwaku
Scenografia
1974
Kanarek
Scenografia
1974
Podwodna wycieczka
Scenografia
1974
Tresowany piesek
Scenografia
1974
Przygoda na dwóch kółkach
Scenografia
1973
Zdobywcy przestworzy
Scenografia
1973
Kruk
Scenografia
1973
Nad jeziorem
Scenografia
1973
Małpka
Scenografia
1973
Wycieczka w góry
Scenografia
1973
Wycieczka samochodem
Scenografia
1973
Sierpniowa wędrówka
Scenografia
1973
Tola
Scenografia
1973
Biwak
Scenografia
1972
Postrach Teksasu
Scenografia
1972
Porwany ekspres
Scenografia
1972
Deszczowe wakacje
Scenografia
1972
Pościg
Scenografia
1972
Tropiciele
Scenografia
1972
Psiaczek
Scenografia
1972
Koniokrad
Scenografia
1972
Chory ząb
Scenografia
1971
Brzydkie kaczątko
Scenografia
1971
Lampa Alladyna
Scenografia
1971
Zdarzenie
Scenografia
1971
Witaminowe cuda
Scenografia
1971
Zaklęty zamek
Scenografia
1971
Zawiść
Scenografia
1970
Laleczka
Scenografia
1970
Nad Orinoko
Scenografia
1969
Olimpiada w Mexico
Scenografia
1969
Na Dzikim Zachodzie
Scenografia
1969
Olimpiada w Mexico
Projektant plastyczny
1968
Nagrodzona wytrwałość
Scenografia
1968
W stepach Australii
Scenografia
1968
Przygoda w lesie
Scenografia
1968
Złote miasto Inków
Scenografia
1968
Na tropach bengalskiego tygrysa
Scenografia
1968
Polowanie na goryla
Scenografia
1966
Skarb
Scenografia
1966
Przygoda w pustyni
Scenografia
1966
Kłusownik
Scenografia
1965
Luna-park
Scenografia
1965
Zazdrosny trzmiel
Scenografia
1965
Na biwaku
Scenografia
1965
Brzydula
Scenografia
1964
Chmurka
Scenografia
1964
Jak Szaruś po Polsce wędrował
Scenografia
1963
Dzielny ptaszek
Scenografia
1963
Przygoda żabki
Scenografia
1962
Drogowskaz
Scenografia
1956
Pan Rzepka i jego cień
Dekorator wnętrz
Opis
Autor scenografii do wielu filmów i seriali animowanych (m.in. "Bolek i Lolek na wakacjach", "Przygody Bolka i Lolka"). Przez wiele lat zawodowo związany ze Studiem Filmów Rysunkowych w Bielsku-Białej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll