PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Franciszek Pyter

Franciszek Pyter
URODZONY: 16 maj 1939, Iwonicz
Filmografia
 SCENOGRAFIA (59)
1996
Poprawiacz z utrwalaczem
Scenografia
1996
Jaszczur
Scenografia
1996
Czarna lotnia
Scenografia
1995
Sójka Psujka
Scenografia
1995
Ośmiorny
Scenografia
1995
Kto kopie dołki
Scenografia
1995
Cyrk z bocianem
Scenografia
1995
Fałszywe żaby
Scenografia
1995
Latający królik
Scenografia
1993
Serce i szpada
Scenografia
1993
Duchy
Scenografia
1993
Det var engang. Trolle
Scenografia
1993
Det var engang. Trzy cytryny
Scenografia
1993
Det var engang. Dwanaście kaczek
Scenografia
1988
Na szlaku
Scenografia
1987
Karaluch
Scenografia
1985
W Hiszpanii
Scenografia
1984
Nim zapłonie znicz
Scenografia
1984
Igrzyska
Scenografia
1984
Siatkówka
Scenografia
1984
Kolarstwo
Scenografia
1984
Pojedynek
Scenografia
1983
Slalom
Scenografia
1983
Skok w dal
Scenografia
1983
Żeglarstwo
Scenografia
1983
Gol
Scenografia
1983
Judo
Scenografia
1983
Żółty czepek
Scenografia
1983
Zawody łucznicze
Scenografia
1983
Tor przeszkód
Scenografia
1980
Powrót
Scenografia
1980
Bananowy kraj
Scenografia
1980
Jak to ze smokiem było
Scenografia
1980
Śladem Wielkiej Rzeki
Scenografia
1980
Pułapka
Scenografia
1980
Zagrożenie
Scenografia
1979
Dlaczego?
Scenografia
1979
W Nasturcji
Scenografia
1979
Zatrute źródło
Scenografia
1979
U zbójców
Scenografia
1979
Ucieczka Deszczowców
Scenografia
1979
Odkrycie
Scenografia
1979
Pierwszy Myping
Scenografia
1979
Wyspa Bolka i Lolka
Scenografia
1979
Ptak śmierci
Scenografia
1979
W służbie Buddy
Scenografia
1978
Zamiana
Scenografia
1978
Tajemnicza noc
Scenografia
1977
Kat
Scenografia
1977
Wystarczy iskierka
Scenografia
1977
Morska wyprawa
Scenografia
1976
Wagary
Scenografia
1975
Niezwykłe odkrycie
Scenografia
1974
Przyjaciół znajdziesz wszędzie
Scenografia
1974
Zimowe zawody
Scenografia
1974
Zielone ścieżki
Scenografia
1972
Przygoda wśród gwiazd
Scenografia
1971
Odmieniec
Scenografia
1970
Dziewczynka z lornetkami
Scenografia
 PION REŻYSERSKI (18)
1993
Serce i szpada
Reżyser
1993
Duchy
Reżyser
1990
Architektura
Reżyser
1990
Malarstwo
Reżyser
1989
Koło
Reżyser
1988
Na szlaku
Reżyser
1987
Karaluch
Reżyser
1986
Porwanie w Tiutiurlistanie
Reżyser
1979
Dlaczego?
Reżyser
1978
Zamiana
Reżyser
1977
Kat
Reżyser
1977
Wystarczy iskierka
Reżyser
1975
Niezwykłe odkrycie
Reżyser
1974
Przyjaciół znajdziesz wszędzie
Reżyser
1974
Zimowe zawody
Reżyser
1974
Zielone ścieżki
Reżyser
1972
Przygoda wśród gwiazd
Reżyser
1971
Odmieniec
Reżyser
 SCENARIUSZ (7)
1990
Architektura
Scenariusz
1989
Koło
Scenariusz
1988
Na szlaku
Scenariusz
1979
Dlaczego?
Scenariusz
1978
Zamiana
Scenariusz
1977
Kat
Scenariusz
1972
Przygoda wśród gwiazd
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll