PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Adam Hajduk

Adam Hajduk
URODZONY: 08 czerwiec 1924, Oświęcim
ZMARŁ: 23 grudzień 2001 w wieku 77 lat, Bystra
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENARIUSZ (26)
1986
Pod kraterem
Scenariusz
1986
Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie
Scenariusz
1985
Trzy zapałki
Scenariusz
1984
Leśne przygody Prometeja
Scenariusz
1983
Dyżur Prometeja
Scenariusz
1981
Przestrogi Prometeja
Scenariusz
1981
Prometej show
Scenariusz
1980
Kapitan Pyk-Pyk
Scenariusz
1980
Powrót
Scenariusz
1980
Bananowy kraj
Scenariusz
1980
Jak to ze smokiem było
Scenariusz
1980
Śladem Wielkiej Rzeki
Scenariusz
1980
Pułapka
Scenariusz
1980
Zagrożenie
Scenariusz
1979
W Nasturcji
Scenariusz
1979
Zatrute źródło
Scenariusz
1979
U zbójców
Scenariusz
1979
Ucieczka Deszczowców
Scenariusz
1979
Odkrycie
Scenariusz
1979
Pierwszy Myping
Scenariusz
1978
Decyzja
Scenariusz
1978
Tajemnicza noc
Scenariusz
1978
Loteria - PKO
Scenariusz
1976
OTEX
Scenariusz
1975
Recital
Scenariusz
1972
Przygoda wśród gwiazd
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (2)
1983
Dyżur Prometeja
Reżyser
1981
Przestrogi Prometeja
Reżyser
 INNE (1)
1978
Łucznik
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll