PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zenon Kowalowski

Zenon Kowalowski
URODZONY: 20 marzec 1939, Biała Podlaska
Filmografia
 MUZYKA (133)
1996
Czarna lotnia
Muzyka
1996
Jaszczur
Muzyka
1996
Poprawiacz z utrwalaczem
Muzyka
1995
Latający królik
Muzyka
1995
Kto kopie dołki
Muzyka
1995
Fałszywe żaby
Muzyka
1995
Ośmiorny
Muzyka
1995
Cyrk z bocianem
Muzyka
1995
Sójka Psujka
Muzyka
1990
Reksio i kukułka
Muzyka
1990
Reksio i pelikan
Muzyka
1990
Reksio i paw
Muzyka
1990
Spadające gwiazdki
Muzyka
1990
Reksio i sowa
Muzyka
1989
Paź Królowej
Muzyka
1989
Skrzypce pasikonika
Muzyka
1989
Reksio i kawki
Muzyka
1988
Reksio i dzięcioł
Muzyka
1988
Reksio i kruk
Muzyka
1988
Na szlaku
Muzyka
1988
Reksio i drozd
Muzyka
1988
Biedronka i tulipan
Muzyka
1987
Reksio i papuga
Muzyka
1987
Reksio i gąsior
Muzyka
1987
Reksio i gołąb
Muzyka
1987
Jak Jano słońce sprowadził
Muzyka
1987
Reksio i bocian
Muzyka
1987
Reksio i szpaki
Muzyka
1986
Pożegnanie
Muzyka
1986
Spotkanie
Muzyka
1986
Pora korali
Muzyka
1986
Trochę o strachach
Muzyka
1986
Reksio i mrówki
Muzyka
1986
Kukułka
Muzyka
1986
Porwanie w Tiutiurlistanie
Muzyka
1986
Wszystko, jak co roku
Muzyka
1986
Szpak na nartach
Muzyka
1985
Marceli Szpak zbiera grzyby
Muzyka
1985
Rozmaitości świata
Muzyka
1985
Reksio i sroka
Muzyka
1985
Wędrówki skrzata
Muzyka
1985
Zimowy powrót
Muzyka
1985
Dzielna mysz Felicja
Muzyka
1984
Zimowy gość
Muzyka
1984
Wizyta w borsuczej norze
Muzyka
1984
Ballada o roztrzepanym rycerzu
Muzyka
1984
Konkurs skoków
Muzyka
1984
O słoniku Trąbiku
Muzyka
1984
Chory miś
Muzyka
1984
Przyjęcie u sowy
Muzyka
1983
Mały cyrk
Muzyka
1983
Przy młynie
Muzyka
1982
Jubilat
Muzyka
1982
Kanon
Muzyka
1982
Kapitan Kliper
Muzyka
1982
Kuba, przyjaciel Jakuba
Muzyka
1982
Reksio i świerszcz
Muzyka
1981
Kuleczki z krainy wyobraźni
Muzyka
1981
Reksio i nośna kura
Muzyka
1981
Reksio i wrona
Muzyka
1981
Kasztanek i Dąbek
Muzyka
1981
Reksio łyżwiarz
Muzyka
1981
Reksio i koguty
Muzyka
1981
Passa
Muzyka
1981
Reksiowa zima
Muzyka
1981
Exodus
Muzyka
1980
Życiodajna
Muzyka
1980
Reksio remontuje
Muzyka
1980
Reksiowa wiosna
Muzyka
1979
Reksiowa jesień
Muzyka
1979
Reksio kompozytor
Muzyka
1979
Reksio i ufo
Muzyka
1979
Reksio terapeuta
Muzyka
1979
As atutowy
Muzyka
1978
Reksio gospodarz
Muzyka
1978
Wilki
Muzyka
1978
Reksio i jamnik
Muzyka
1977
Reksio przewodnik
Muzyka
1977
Reksio nauczyciel
Muzyka
1977
Reksio wybawca
Muzyka
1977
Ścianowe obudowy zmechanizowane
Kompozytor
1976
Reksio kompan
Muzyka
1976
Gilgamesz
Muzyka
1976
Reksio sadownik
Muzyka
1976
Nie niszcz sam siebie
Muzyka
1975
Reksio pocieszyciel
Muzyka
1975
Makulatura
Muzyka
1975
Babcia
Muzyka
1975
Paradis
Muzyka
1975
Reksio śpiewak
Muzyka
1975
Piano, piano, pianissimo
Muzyka
1975
Reksio Robinson
Muzyka
1975
Atom
Muzyka
1975
Impas
Muzyka
1975
Knock down
Muzyka
1974
Reksio medalista
Muzyka
1974
Zabawa w zupełnie inne stworzenia. Ameba cz. II
Muzyka
1974
Przyjaciele
Muzyka
1974
Reksio ratownik
Muzyka
1974
Reksio pogromca
Muzyka
1974
Reksio rozjemca
Muzyka
1974
Tyle nóg, ile trzeba- Ameba, cz. I
Muzyka
1974
Proste jak myczenie
Muzyka
1974
To jest to
Muzyka
1974
Reksio detektyw
Muzyka
1974
Reksio żeglarz
Muzyka
1974
Przyjaciół znajdziesz wszędzie
Muzyka
1974
Tropami mitów
Muzyka
1974
Reksio czyścioch
Muzyka
1973
Krzyż
Muzyka
1973
Reksio rozbitek
Muzyka
1973
Reksio pielęgniarz
Muzyka
1973
Reksio malarz
Muzyka
1973
Reksio magik
Muzyka
1973
Reksio racjonalizator
Muzyka
1973
Reksio poszukiwacz
Muzyka
1972
Przygody kropli wody
Muzyka
1972
Kłopoty z wykresem
Muzyka
1972
Reksio sportowiec
Muzyka
1972
Reksio aktor
Muzyka
1972
Reksio kosmonauta
Muzyka
1972
Przygoda wśród gwiazd
Muzyka
1972
Reksio taternik
Muzyka
1972
Reksio telewidz
Muzyka
1972
Kwiat
Muzyka
1972
Reksio strażak
Muzyka
1972
Reksio wędrowiec
Muzyka
1971
Bruk
Muzyka
1971
Witaminowe cuda
Muzyka
1971
Zdarzenie
Muzyka
1971
Szczęśliwy motyl
Muzyka
1971
Odmieniec
Muzyka
1970
Syzyf
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll