PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Aleksandra Magnuszewska-Oczko

Aleksandra Magnuszewska-Oczko
URODZONA: 04 listopad 1951, Sopot
Filmografia
 SCENOGRAFIA (43)
2004
Wiadomość
Scenografia
2003
Zapominalscy
Scenografia
2003
Odlot
Scenografia
2002
Geniusz Eugeniusz
Scenografia
2002
Gągołki aniołki
Scenografia
2001
Birbonek
Scenografia
2000
Królestwo za królewnę
Scenografia
1999
Gdzie jest moja mama?
Scenografia
1999
Porwanie
Scenografia
1999
Czarny
Scenografia
1998
Pierwsze loty za płoty
Scenografia
1997
Nas jest więcej
Scenografia
1997
Powrót boćków
Scenografia
1994
The return of the Gnomes (Powrót skrzatów)
Scenografia
1993
Złoto pustyni
Scenografia
1993
W samo południe do Yumy
Scenografia
1993
Królewna w złym humorze
Scenografia
1993
Duchy
Scenografia
1993
Kosmos 2000
Scenografia
1993
Dawno, dawno temu
Scenografia
1993
Serce i szpada
Scenografia
1992
Okulary króla
Scenografia
1992
Napad na bank
Scenografia
1992
O rycerzu i królu
Scenografia
1990
O królewnie, która nie mogła spać
Scenografia
1989
Księżniczka i smok
Scenografia
1989
O rybaku
Scenografia
1984
O słoniku Trąbiku
Scenografia
1984
Remont
Scenografia
1983
Balon
Scenografia
1982
Tort
Scenografia
1982
Koszmarna noc
Scenografia
1982
Wędkarstwo
Scenografia
1982
Poszukiwacze złota
Scenografia
1982
Największe marzenie
Scenografia
1982
Szybowce
Scenografia
1982
Miejsce
Scenografia
1982
Wyścig na torze
Scenografia
1982
Gwiazdka lisa Leona
Scenografia
1981
Przygody Kubusia
Scenografia
1981
Lot lisa
Scenografia
1981
Piotruś i powietrze
Scenografia
1979
Pory roku
Scenografia
 PION REŻYSERSKI (14)
2004
Wiadomość
Reżyser
2001
Birbonek
Reżyser
1999
Porwanie
Reżyser
1996
Wielkie pranie
Reżyser
1995
Ośmiorny
Reżyser
1994
Brzydkie kociątko
Reżyser
1993
Królewna w złym humorze
Reżyser
1992
O rycerzu i królu
Reżyser
1990
O królewnie, która nie mogła spać
Reżyser
1989
O rybaku
Reżyser
1986
Wszystko, jak co roku
Reżyser
1984
O słoniku Trąbiku
Reżyser
1982
Miejsce
Reżyser
1981
Przygody Kubusia
Reżyser
 SCENARIUSZ (11)
2004
Wiadomość
Scenariusz
1992
O rycerzu i królu
Scenariusz
1992
Okulary króla
Scenariusz
1990
O królewnie, która nie mogła spać
Scenariusz
1989
O rybaku
Scenariusz
1989
Księżniczka i smok
Scenariusz
1984
O słoniku Trąbiku
Scenariusz
1982
Miejsce
Scenariusz
1981
Przygody Kubusia
Scenariusz
1981
Piotruś i powietrze
Scenariusz
1979
Pory roku
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll