PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Kohut

Janusz Kohut
URODZONY: 24 grudzień 1955, Bielsko-Biała
Filmografia
 MUZYKA (11)
1994
Krótkie spięcie
Muzyka
1993
Tajemnica śmietnika
Muzyka
1993
Pan Frustrat
Muzyka
1992
Ulica zmartwień i marzeń
Muzyka
1992
Wilk i tolerancja
Muzyka
1991
Lep
Muzyka
1991
Krowa
Muzyka
1991
Kalesony szczęścia
Muzyka
1989
Jeszcze jeden
Muzyka
1988
Żółty odcień czerwieni
Muzyka
1987
Wielkie spadanie
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll