PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Kocyba

Tadeusz Kocyba
URODZONY: 13 lipiec 1933, Ruda Śląska
ZMARŁ: 27 marzec 2007 w wieku 73 lat, Bielsko- Biała (Polska)
Filmografia
 MUZYKA (178)
1990
Marzenie
Muzyka
1987
Zimowy stragan
Muzyka
1986
Porwanie w Tiutiurlistanie
Muzyka
1985
Piórko
Muzyka
1984
Wspólne zdrowie cz. I i II
Muzyka
1984
Pies na myśliwych
Muzyka
1984
Ziarnko pszenicy
Muzyka
1983
Idylla
Muzyka
1983
Leśni ogrodnicy
Muzyka
1983
Szlachetny blask, dyskretny cień wysokości
Muzyka
1982
Leonardo
Muzyka
1982
N
Muzyka
1981
Psi western
Muzyka
1981
Budimex III
Muzyka
1981
Budimex II
Muzyka
1981
Chwila
Muzyka
1980
Zagrożenie
Muzyka
1980
Jak to ze smokiem było
Muzyka
1980
Wuj Karlik
Muzyka
1980
Makatka XXII
Muzyka
1980
Pasowanie na górnika
Muzyka
1980
Sęk
Muzyka
1980
Zielona hałda
Muzyka
1980
Pułapka
Muzyka
1980
Bananowy kraj
Muzyka
1980
Makatka XXIV
Muzyka
1980
Skarbnik
Muzyka
1980
W starej kopalni
Muzyka
1980
Spych
Muzyka
1980
Śladem Wielkiej Rzeki
Muzyka
1980
Powrót
Muzyka
1980
Makatka XXIII
Muzyka
1980
Barbórka
Muzyka
1980
Czarne złoto
Muzyka
1979
U zbójców
Muzyka
1979
Makatka XIV
Muzyka
1979
Makatka XVI
Muzyka
1979
Makatka XVII
Muzyka
1979
Makatka XIX
Muzyka
1979
Odkrycie
Muzyka
1979
Zatrute źródło
Muzyka
1979
Makatka XV
Muzyka
1979
Makatka XXI
Muzyka
1979
Ucieczka Deszczowców
Muzyka
1979
W Nasturcji
Muzyka
1979
Makatka XVIII
Muzyka
1979
Makatka XX
Muzyka
1979
Pierwszy Myping
Muzyka
1978
Makatka IX
Muzyka
1978
Sezam
Muzyka
1978
Makatka XI
Muzyka
1978
Makatka XIII
Muzyka
1978
Tajemnicza noc
Muzyka
1978
Makatka VIII
Muzyka
1978
Makatka X
Muzyka
1978
Makatka XII
Muzyka
1978
Zamiana
Muzyka
1978
Łucznik
Muzyka
1978
Makatka VII
Muzyka
1977
Wędrowny cyrk
Muzyka
1977
Makatka III
Muzyka
1977
Narodziny
Muzyka
1977
Makatka VI
Muzyka
1977
Wakacyjne szlaki
Muzyka
1977
Wilhelm Tell
Muzyka
1977
Kat
Muzyka
1977
Makatka II
Muzyka
1977
Makatka V
Muzyka
1977
Bobo - Balon
Muzyka
1977
Makatka IV
Muzyka
1977
Makatka I
Muzyka
1976
Wakacje nad morzem
Muzyka
1976
Sarenka
Muzyka
1976
Niefortunne niańki
Muzyka
1976
Jak wyginęły mamuty
Muzyka
1976
Mali ogrodnicy
Muzyka
1976
Muzykanci
Muzyka
1976
Szerokiej drogi
Muzyka
1976
Maszeruje wojsko
Muzyka
1976
Opiekunowie zwierząt
Muzyka
1976
OTEX
Muzyka
1976
Pastuszek
Muzyka
1976
Zmylony trop
Muzyka
1976
Harcerska warta
Muzyka
1976
Wagary
Muzyka
1976
Mali filmowcy
Muzyka
1976
Czarna Dama
Muzyka
1976
Śniadanie
Muzyka
1976
Kowboj i Indianie
Muzyka
1975
Niezwykłe odkrycie
Muzyka
1975
Recital
Muzyka
1975
Fryzura
Muzyka
1975
Tajemniczy plan
Muzyka
1975
Bocian
Muzyka
1975
Wycieczka kajakiem
Muzyka
1975
Fotoreporter
Muzyka
1975
Tiki Taki
Muzyka
1975
Gokarty
Muzyka
1975
Wieczorowy strój
Muzyka
1975
Przyjaciele bobrów
Muzyka
1975
Zawody latawców
Muzyka
1974
Imieniny Toli
Muzyka
1974
Bieg na przełaj
Muzyka
1974
Wakacje na wsi
Muzyka
1974
Tresowany piesek
Muzyka
1974
Śniadanie na biwaku
Muzyka
1974
Słoń i strusiątko
Muzyka
1974
Kanarek
Muzyka
1974
Zielone ścieżki
Muzyka
1974
Zgubiony ślad
Muzyka
1974
Na żaglówce
Muzyka
1974
Przygoda na dwóch kółkach
Muzyka
1974
Tajemnica Toli
Muzyka
1974
Pali się
Muzyka
1974
Podwodna wycieczka
Muzyka
1974
Zimowe zawody
Muzyka
1974
Wielki mecz
Muzyka
1973
Kruk
Muzyka
1973
Nad jeziorem
Muzyka
1973
Małpka
Muzyka
1973
Zimowe igraszki
Muzyka
1973
Wycieczka w góry
Muzyka
1973
Wycieczka samochodem
Muzyka
1973
Sierpniowa wędrówka
Muzyka
1973
Tola
Muzyka
1973
Biwak
Muzyka
1973
Zdobywcy przestworzy
Muzyka
1973
W puszczy
Muzyka
1972
Pościg
Muzyka
1972
Indiański bożek
Muzyka
1972
Deszczowe wakacje
Muzyka
1972
Nad stawem
Muzyka
1972
Koniokrad
Muzyka
1972
Tropiciele
Muzyka
1972
Psiaczek
Muzyka
1972
Postrach Teksasu
Muzyka
1972
Porwany ekspres
Muzyka
1972
Chory ząb
Muzyka
1971
Królowa Śniegu
Muzyka
1971
Wędrówka pędzla i ołówka
Muzyka
1971
Latający kufer
Muzyka
1971
Pantofelek Kopciuszka
Muzyka
1971
Zaklęty zamek
Muzyka
1971
Obrońcy prawa
Muzyka
1971
Zawiść
Muzyka
1971
Smok
Muzyka
1971
Tomcio Paluch
Muzyka
1971
Brzydkie kaczątko
Muzyka
1971
Uwięziona królewna
Muzyka
1971
Czarodziejskie lustro
Muzyka
1971
Baba Jaga
Muzyka
1971
Lampa Alladyna
Muzyka
1970
Dwa smyczki
Muzyka
1970
Złota rybka
Muzyka
1970
Zdobycie pałacu
Muzyka
1970
Doktor Zdrówko i lew
Muzyka
1970
W krainie Bo-Bo
Muzyka
1970
Dziewczynka z lornetkami
Muzyka
1969
Zapałczany smok
Muzyka
1969
W krainie króla Słoneczko
Muzyka
1969
Niesforne jajko
Muzyka
1969
Rycerz i kmieć
Muzyka
1969
Smok - expedition
Muzyka
1969
Olimpiada w Mexico
Muzyka
1969
Rytmy Śląska
Muzyka
1969
Rytm Śląska
Muzyka
1969
W zbójeckim obozie
Muzyka
1969
Ucieczka
Muzyka
1968
Nagrodzona wytrwałość
Muzyka
1968
Arena
Muzyka
1968
Podróż do Afryki
Muzyka
1968
Bajka jutra
Muzyka
1968
Dlaczego słoń chciał polecieć na księżyc
Muzyka
1968
Flirt
Muzyka
1967
Mały artysta
Muzyka
1967
Robocik
Muzyka
1967
W bibliotece
Muzyka
1967
Latarnik
Muzyka
 SCENARIUSZ (1)
1970
Dwa smyczki
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll