PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Józef Zawarski

Stefan Józef Zawarski
URODZONY: 19 czerwiec 1929, Warszawa
ZMARŁ: 24 lipiec 2000 w wieku 71 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (11)
1985
Być kobietą
Dźwięk
1979
Ambasador portu
Opracowanie dźwięku
1965
ORP "Błyskawica"
Dźwięk
1957
Teatr dla mas
Opracowanie dźwięku
1957
Miejsce na niebie
Montażysta dźwięku
1957
Wyspa wielkiej nadziei
Montażysta dźwięku
1956
Na łowiskach północy
Dźwięk
1956
Dzieci oskarżają
Opracowanie dźwięku
1956
Warszawa 1956
Montażysta dźwięku
1955
Wyprawa na Czarcią Wyspę
Dźwięk
1955
Uwaga, chuligani!
Operator dźwięku
 MUZYKA (4)
1976
Państwo bytomskie
Muzyka
1969
63 dni
Muzyka
1966
150 dni Faraona
Oprawa muzyczna
1957
SOPOT 1957
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll