PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Julian Antonisz
URODZONY: 08 listopad 1941, Nowy Sącz
ZMARŁ: 31 styczeń 1987 w wieku 45 lat, Lubień
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (17)
1986
Polska kronika Non-Camera Nr 11 wyd A.
Reżyser
1986
Światło w tunelu
Reżyser
1982
Polska Kronika Non-Camerowa Nr-3
Reżyser
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 1
Reżyser
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 2
Reżyser
1981
Polska Kronika Non-Camerowa Nr 2
Reżyser
1979
Co widzimy po zamknięciu oczu i co słyszymy po zatkaniu uszu
Reżyser
1979
Ostry film zaangażowany
Reżyser
1977
Słońce-film bez kamery
Reżyser
1973
Te wspaniałe bąbelki w tych pulsujących limfocytach
Reżyser
1973
Strachy na lachy
Reżyser
1972
1001 drobiazgów
Reżyser
1971
Jak działa jamniczek
Reżyser
1970
Jak to się dzieje
Reżyser
1970
Jak nauka wyszła z lasu
Reżyser
1969
W szponach seksu
Reżyser
1967
Fobia
Reżyser
 SCENOGRAFIA (16)
1986
Polska kronika Non-Camera Nr 11 wyd A.
Scenografia
1986
Światło w tunelu
Scenografia
1982
Polska Kronika Non-Camerowa Nr-3
Projektant plastyczny
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 1
Scenografia
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 2
Scenografia
1979
Co widzimy po zamknięciu oczu i co słyszymy po zatkaniu uszu
Scenografia
1979
Ostry film zaangażowany
Scenografia
1977
Słońce-film bez kamery
Scenografia
1973
Te wspaniałe bąbelki w tych pulsujących limfocytach
Scenografia
1973
Strachy na lachy
Scenografia
1972
1001 drobiazgów
Scenografia
1971
Jak działa jamniczek
Scenografia
1970
Jak to się dzieje
Scenografia
1970
Jak nauka wyszła z lasu
Scenografia
1969
W szponach seksu
Scenografia
1967
Fobia
Scenografia
 SCENARIUSZ (16)
1986
Polska kronika Non-Camera Nr 11 wyd A.
Scenariusz
1986
Światło w tunelu
Scenariusz
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 1
Scenariusz
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 2
Scenariusz
1981
Polska Kronika Non-Camerowa Nr 2
Scenariusz
1979
Co widzimy po zamknięciu oczu i co słyszymy po zatkaniu uszu
Scenariusz
1979
Ostry film zaangażowany
Scenariusz
1977
Słońce-film bez kamery
Scenariusz
1973
Te wspaniałe bąbelki w tych pulsujących limfocytach
Scenariusz
1973
Strachy na lachy
Scenariusz
1972
1001 drobiazgów
Scenariusz
1971
Jak działa jamniczek
Scenariusz
1970
Jak to się dzieje
Scenariusz
1970
Jak nauka wyszła z lasu
Scenariusz
1969
W szponach seksu
Scenariusz
1967
Fobia
Scenariusz
 MUZYKA (15)
1986
Polska kronika Non-Camera Nr 11 wyd A.
Muzyka
1986
Światło w tunelu
Muzyka
1982
Polska Kronika Non-Camerowa Nr-3
Muzyka
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 1
Muzyka
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 2
Muzyka
1981
Polska Kronika Non-Camerowa Nr 2
Muzyka
1979
Co widzimy po zamknięciu oczu i co słyszymy po zatkaniu uszu
Muzyka
1979
Ostry film zaangażowany
Muzyka
1977
Słońce-film bez kamery
Muzyka
1973
Te wspaniałe bąbelki w tych pulsujących limfocytach
Muzyka
1972
1001 drobiazgów
Muzyka
1971
Jak działa jamniczek
Muzyka
1970
Jak to się dzieje
Muzyka
1970
Jak nauka wyszła z lasu
Muzyka
1969
W szponach seksu
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll