PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Krzysztof Dębowski
URODZONY: 29 czerwiec 1932, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (68)
1989
Finał
Reżyser
1988
Dlaczego
Reżyser
1987
Drzwi
Reżyser
1987
Duet
Reżyser
1986
Dziwne dziwy czyli... Baśń o Korsarzu Palemonie
Reżyser
1985
Skąd nasz ród
Reżyser
1984
Dąb
Reżyser
1984
Disce
Reżyser
1983
De komine
Reżyser
1981
Bałtyk a sprawa polska
Reżyser
1980
Z myślą o przyszłości
Reżyser
1980
Nie
Reżyser
1978
Niepotrzebne skreślić-2
Reżyser
1977
Kantata na 270 milionów serc i 1.000.000.000 maszyn
Reżyser
1977
Wielki przełom
Reżyser
1976
Auto-service
Reżyser
1976
Cisza
Reżyser
1976
Zieleń
Reżyser
1976
Boks
Reżyser
1976
Śnieg
Reżyser
1976
Trochę rozsądku
Reżyser
1976
Trochę pracowitości
Reżyser
1976
Fantazja
Reżyser
1976
Zraz
Reżyser
1976
List
Reżyser
1976
Trochę krytyki
Reżyser
1976
Trochę dobrych manier
Reżyser
1976
Lektura
Reżyser
1976
Punktualność
Reżyser
1976
Drzewo
Reżyser
1975
Śmietniczka
Reżyser
1975
Trochę grzeczności na codzień
Reżyser
1975
Trochę gospodarności na codzień
Reżyser
1975
... nie zginęła
Reżyser
1975
Nie warto się schylać
Reżyser
1975
Trochę serca na codzień
Reżyser
1975
Dzień dobry, co słychać
Reżyser
1975
Trochę uprzejmości na codzień
Reżyser
1975
Trochę kwiatów na codzień
Reżyser
1975
Trochę czystości na codzieńDzień dobry, co słychać
Reżyser
1975
Rosnące krajobrazy
Reżyser
1974
Perpetuum mobile
Reżyser
1974
Portrety polskie
Reżyser
1974
Decyzja
Reżyser
1974
Bobasek
Reżyser
1973
Mokotów - moja dzielnica
Reżyser
1972
Mokotów- moja dzielnica
Reżyser
1970
Szalejący reporter
Reżyser
1970
Sensacyjny reportaż
Reżyser
1969
Krew i płomień
Reżyser
1967
Tak hartowała się stal
Reżyser
1967
Z górki na pazurki
Reżyser
1967
Jak hartowała się stal
Reżyser
1966
Kosmiczny rozbitek
Reżyser
1966
6,5,4,3,2,1,
Reżyser
1964
Oblężenie
Reżyser
1964
Król zimy
Reżyser
1964
Utracona korona
Reżyser
1963
Szkic na serwetce
Reżyser
1963
Niedziela na wsi
Reżyser
1963
Epokowy wynalazek
Reżyser
1963
Pech
Reżyser
1962
Pułapka
Reżyser
1962
Auto-stop
Reżyser
1962
Dziadek i fajka
Reżyser
1961
Wzeszło słoneczko
Reżyser
1961
Wycieczka w kosmos
Reżyser
1960
Scherzo wiosenne
Reżyser
 SCENOGRAFIA (64)
1989
Finał
Scenografia
1988
Dlaczego
Scenografia
1987
Duet
Scenografia
1987
Drzwi
Scenografia
1986
Dziwne dziwy czyli... Baśń o Korsarzu Palemonie
Scenografia
1985
Skąd nasz ród
Scenografia
1984
Disce
Scenografia
1983
De komine
Scenografia
1981
Bałtyk a sprawa polska
Scenografia
1980
Nie
Scenografia
1978
Niepotrzebne skreślić-2
Scenografia
1977
Kantata na 270 milionów serc i 1.000.000.000 maszyn
Scenografia
1977
Wielki przełom
Scenografia
1976
Auto-service
Scenografia
1976
Cisza
Scenografia
1976
Zieleń
Scenografia
1976
Boks
Scenografia
1976
Śnieg
Scenografia
1976
Trochę rozsądku
Scenografia
1976
Trochę pracowitości
Scenografia
1976
Fantazja
Scenografia
1976
Zraz
Scenografia
1976
List
Scenografia
1976
Trochę krytyki
Scenografia
1976
Trochę dobrych manier
Scenografia
1976
Lektura
Scenografia
1976
Punktualność
Scenografia
1976
Drzewo
Scenografia
1975
Śmietniczka
Scenografia
1975
Trochę grzeczności na codzień
Scenografia
1975
Trochę gospodarności na codzień
Scenografia
1975
... nie zginęła
Scenografia
1975
Nie warto się schylać
Scenografia
1975
Trochę serca na codzień
Scenografia
1975
Dzień dobry, co słychać
Scenografia
1975
Trochę uprzejmości na codzień
Scenografia
1975
Trochę kwiatów na codzień
Scenografia
1975
Trochę czystości na codzieńDzień dobry, co słychać
Scenografia
1975
Rosnące krajobrazy
Scenografia
1974
Perpetuum mobile
Scenografia
1974
Portrety polskie
Scenografia
1974
Decyzja
Scenografia
1974
Bobasek
Scenografia
1970
Szalejący reporter
Scenografia
1970
Sensacyjny reportaż
Scenografia
1969
Krew i płomień
Scenografia
1967
Z górki na pazurki
Scenografia
1967
Tak hartowała się stal
Scenografia
1967
Jak hartowała się stal
Scenografia
1966
Kosmiczny rozbitek
Scenografia
1966
6,5,4,3,2,1,
Scenografia
1964
Oblężenie
Scenografia
1964
Król zimy
Scenografia
1964
Utracona korona
Scenografia
1963
Szkic na serwetce
Scenografia
1963
Niedziela na wsi
Scenografia
1963
Epokowy wynalazek
Scenografia
1963
Pech
Scenografia
1962
Pułapka
Scenografia
1962
Auto-stop
Scenografia
1962
Dziadek i fajka
Scenografia
1961
Wzeszło słoneczko
Scenografia
1961
Wycieczka w kosmos
Scenografia
1960
Scherzo wiosenne
Scenografia
 SCENARIUSZ (31)
1989
Finał
Scenariusz
1988
Dlaczego
Scenariusz
1987
Duet
Scenariusz
1987
Drzwi
Scenariusz
1986
Dziwne dziwy czyli... Baśń o Korsarzu Palemonie
Scenariusz
1985
Skąd nasz ród
Scenariusz
1984
Dąb
Scenariusz
1984
Disce
Scenariusz
1983
De komine
Scenariusz
1980
Z myślą o przyszłości
Scenariusz
1980
Nie
Scenariusz
1978
Niepotrzebne skreślić-2
Scenariusz
1977
Wielki przełom
Scenariusz
1977
Kantata na 270 milionów serc i 1.000.000.000 maszyn
Scenariusz
1975
Rosnące krajobrazy
Scenariusz
1975
... nie zginęła
Scenariusz
1974
Decyzja
Scenariusz
1974
Bobasek
Scenariusz
1974
Perpetuum mobile
Scenariusz
1974
Portrety polskie
Scenariusz
1973
Mokotów - moja dzielnica
Scenariusz
1972
Mokotów- moja dzielnica
Scenariusz
1969
Krew i płomień
Scenariusz
1967
Tak hartowała się stal
Scenariusz
1967
Jak hartowała się stal
Scenariusz
1967
Z górki na pazurki
Scenariusz
1966
6,5,4,3,2,1,
Scenariusz
1966
Kosmiczny rozbitek
Scenariusz
1963
Niedziela na wsi
Scenariusz
1961
Wzeszło słoneczko
Scenariusz
1960
Scherzo wiosenne
Scenariusz
 ANIMACJA (2)
1987
Duet
Animacja
1986
Dziwne dziwy czyli... Baśń o Korsarzu Palemonie
Animacja
 ZDJĘCIA (1)
1980
Z myślą o przyszłości
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll