PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Szpakowicz

Piotr Szpakowicz
URODZONY: 01 październik 1928, Białowieża
ZMARŁ: 04 sierpień 1981 w wieku 52 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (55)
1980
Nadzieja
Reżyser
1980
Motyl
Reżyser
1979
Noc
Reżyser
1979
Deszczowy dzień
Reżyser
1978
Cios
Reżyser
1978
Psia podróż
Reżyser
1977
Złuda
Reżyser
1977
Naparstnica
Reżyser
1977
Bocianie gniazdo
Reżyser
1976
Krajobraz
Reżyser
1976
Zadymka
Reżyser
1976
Psia miska
Reżyser
1975
Lokator z papugą
Reżyser
1975
Dwoje
Reżyser
1975
Pierwsza kąpiel
Reżyser
1974
Kamienna wieża
Reżyser
1974
Noc Kupały
Reżyser
1974
Kolory życia
Reżyser
1973
Postrzyżyny
Reżyser
1973
Jemioła
Reżyser
1973
Mimoza
Reżyser
1972
Atlantyda
Reżyser
1972
Kurnik
Reżyser
1972
Róża
Reżyser
1971
Telegrafista
Reżyser
1971
Przygoda na szosie
Reżyser
1971
Przyjaciel zwierząt
Reżyser
1969
Stop, zastanów się I
Reżyser
1969
Dziwne Przygody Koziołka Matołka: Po drugiej stronie tęczy
Reżyser
1969
U Domiceli
Reżyser
1969
Auto stop
Reżyser
1969
Na szosie
Reżyser
1969
Krokodyl na skrzyżowaniu
Reżyser
1969
Zebra
Reżyser
1969
Drewniany tramwaj
Reżyser
1969
Telegram
Reżyser
1968
Dziwny tygrys
Reżyser
1967
Niesforny kotek
Reżyser
1967
Literka h
Reżyser
1966
Uroczysko
Reżyser
1966
Kot
Reżyser
1965
Latająca chatka
Reżyser
1965
Samotność
Reżyser
1964
Z paletą w puszczy
Reżyser
1964
Ucieczka
Reżyser
1964
Warowny ogródek
Reżyser
1963
Na tropie: Dyliżans
Reżyser
1963
Na tropie: Szpada
Reżyser
1963
Ognisko
Reżyser
1962
W lesie
Reżyser
1962
Lekcja muzyki
Reżyser
1962
Chciwy Achmed
Reżyser
1961
Na straganie
Reżyser
1960
Pojedynek
Reżyser
1959
Obrazki wiejskie
Reżyser
 SCENOGRAFIA (54)
1980
Nadzieja
Scenografia
1980
Motyl
Scenografia
1979
Noc
Scenografia
1979
Deszczowy dzień
Scenografia
1978
Cios
Scenografia
1978
Psia podróż
Scenografia
1977
Złuda
Scenografia
1977
Naparstnica
Scenografia
1977
Bocianie gniazdo
Scenografia
1976
Krajobraz
Scenografia
1976
Zadymka
Scenografia
1976
Psia miska
Scenografia
1975
Lokator z papugą
Scenografia
1975
Dwoje
Scenografia
1975
Pierwsza kąpiel
Scenografia
1974
Kamienna wieża
Scenografia
1974
Noc Kupały
Scenografia
1974
Kolory życia
Scenografia
1973
Postrzyżyny
Scenografia
1973
Jemioła
Scenografia
1973
Mimoza
Scenografia
1972
Atlantyda
Scenografia
1972
Kurnik
Scenografia
1972
Róża
Scenografia
1971
Telegrafista
Scenografia
1971
Przygoda na szosie
Scenografia
1971
Przyjaciel zwierząt
Scenografia
1969
Dziwne Przygody Koziołka Matołka: Po drugiej stronie tęczy
Scenografia
1969
U Domiceli
Scenografia
1969
Auto stop
Scenografia
1969
Na szosie
Scenografia
1969
Krokodyl na skrzyżowaniu
Scenografia
1969
Zebra
Scenografia
1969
Drewniany tramwaj
Scenografia
1969
Telegram
Scenografia
1968
Dziwny tygrys
Scenografia
1967
Niesforny kotek
Scenografia
1967
Literka h
Scenografia
1966
Uroczysko
Scenografia
1966
Kot
Scenografia
1965
Latająca chatka
Scenografia
1965
Samotność
Scenografia
1964
Z paletą w puszczy
Scenografia
1964
Ucieczka
Scenografia
1964
Warowny ogródek
Scenografia
1963
Na tropie: Dyliżans
Scenografia
1963
Na tropie: Szpada
Scenografia
1963
Ognisko
Scenografia
1962
W lesie
Scenografia
1962
Lekcja muzyki
Scenografia
1962
Chciwy Achmed
Scenografia
1961
Na straganie
Scenografia
1960
Pojedynek
Scenografia
1959
Obrazki wiejskie
Scenografia
 SCENARIUSZ (10)
1980
Nadzieja
Scenariusz
1978
Cios
Scenariusz
1977
Złuda
Scenariusz
1976
Krajobraz
Scenariusz
1975
Dwoje
Scenariusz
1974
Kolory życia
Scenariusz
1972
Atlantyda
Scenariusz
1966
Kot
Scenariusz
1965
Samotność
Scenariusz
1964
Z paletą w puszczy
Scenariusz
 ANIMACJA (1)
1958
Szewczyk Kopytko
Animacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll